E o zaman antrikot falan da yemeyelim. Sonuç olarak kıyma da et değil mi, ekstra para harcamaya ne gerek var! Bu zihniyetle yaklaşan biri için ufukta sadece pintilik görüyorum, maalesef bende olmadığı için empati yapacak yerlerim zorlanıyor.
Bildiğin tarzda, copy paste bir ilişkim yok. Genelde masrafları ortak gireriz ve böylece az paraya daha çok şey yaparak ikimizin de ekonomisi sarsılmamış olur.
Dünya'yı kendi hayatınızdan ibaret sanmaya devam edin, ne diyeyim.
Tatilden kastın Antalya'ya - Bodrum'a gidip otellerde, aquaparklarda, lüks yerlerde ve paralı plajlarda 15-20 gün geçirmekse bence lüks.
Kamyoneti hazırlayıp ana baba sülale ile halk plajına gitmeyi, piknik yapmayı kastediyorsan değil.
İhtiyaç ben bu sıcakta 1 saat bisiklet sürdükten sonra yağmur bulutuna dönüşüyorum bu yüzden de başka yerlere gitmek eğlenmek bir ihtiyaçtır lüks değildir.
Forum senin postlarını görmekten bıktı. Sen bu postları açmaktan bıkmadın. Sen yapamıyorsun diye başkaları da mı yapmasın bu mu seni rahatlatacak? Bencillik hat safhada.
Arkadaşım biz burada bir konuyu tartışıyoruz, görmekten bıkan cevap vermezdi. Aksine insanlar mutlu bile oluyordur ben paylaşım yapınca. Benim gidemediğimi söylemişsin. İşte birileri gidemiyorken diğerleri gidebiliyorsa lükstür. Sonuçta belirli masrafı olan ve zorunlu olmayan bir olay tatil yapmak.
Hayali ve hedefi yukarıdaki cümle olan adama ne anlatıyoruz biz gece gece arkadaş.
Al Algida dondurmanı, geç pervanenin karşısına kaşıkla dondurmanı o halde, ne diyelim. Madem sabit fikirlisin, ne diye bu tarz konular açıyorsun? Herkes senin olmayan sosyal hayatını uygulamak zorunda mı?