Tatile nereye gitmek istiyorsun? İngilizce anlatma ödevi

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Tatile nereye gitmek istediğimizi İngilizce şekilde nedeniyle birlikte 9-10 cümle yazabilecek var mı? Hem türkçesi hem ingilizcesini yazarsanız çok iyi olur. Yazarlara şimdiden teşekkürler. Yer fark etmez.

I will go to London for holiday. London has lots of tourist attractions. London Eye and Big Ben is beutiful, ı wanna see them.

Tatilde Londra'ya gideceğim. Londra'nın birçok turistik mekanı var. London Eye ve Big Ben güzel, onları görmek istiyorum.

3 cümle, dahası benden yok. Ödevini de bir zahmet kendin yap.

I will GO to London for holiday. London has lots of tourist attractions. London Eye and Big Ben is beutiful, ı wanna see them.

Tatilde Londra'ya gideceğim. Londra'nın birçok turistik mekanı var. London Eye ve Big Ben güzel, onları görmek istiyorum.

3 cümle, dahası benden yok. Ödevini de bir zahmet kendin yap.

Sağ ol hiç fark etmez.

I will go to a Turkish city called "Antalya" for vacation. Maybe this city isn't far to the city I living but its still exciting. This city has lots of hotels, museums and specially beaches. One of the popular beaches of Antalya is, Kemer. This beach is filled with only white sand. You can't see even any gravels or teeny stones. I'm so excited to see this beach! Whatever, like every city, this city too has some disadvantages. For example; Most of the good beaches are bought by hotels, so if you don't go to a hotel probably you will go to worse places to swim. But these disadvantages isn't enough to lose my thrill. Especially in this tough, cold winter, weather of there is enough to go there.

Tatil için "Antalya" isimli bir Türk şehrine gideceğim. Belki bu şehir benim yaşadığım şehre uzak değil ama yine de heyecan verici. Bu şehirde birçok otel, müze ve özellikle de sahil var. Popüler sahillerden biri ise Kemer. Bu sahil sadece beyaz kum ile dolu, hiçbir tane bile çakıl veya minik taş göremezsiniz. Bu sahili görmek için çok heyecanlıyım! Her neyse, her şehrin olduğu gibi bu şehrin de birkaç tane dezavantajı var. Örnek olarak; Güzel sahillerin çoğu oteller tarafından satın alındı, yani eğer bir otele gitmeyecekseniz muhtemelen yüzmek için daha kötü yerlere gideceksiniz. Ama bu dezavantajlar benim heyecanımı kaybetmem için yeterli değil. Özellikle de bu zorlu, soğuk kış mevsiminde, oranın havası oraya gitmek için yeterli.

Not1: En az 9. sınıf değilsen hoca senin yazmadığını anlar. Yine de elimden geldiğince indirgemeye çalıştım.

Not2: Acele ile yazdım, kontrol etmedim. Hata varsa kendin görürsen görürsün, göremezsen de hocanın senin yazdığını sanması için iyi olur.

I will GO to a Turkish City called "Antalya" for vacation. Maybe this City isn't far to the City'i living but its still exciting. This City has lots of hotels, museums and specially beaches. One of the popular beaches of Antalya is, Kemer. This beach is filled with only white sand. You can't see even any gravels or teeny stones. I'm so excited to see this beach! Whatever, like every City, this City too has some disadvantages. For example; Most of the good beaches are bought by hotels, so if you don't GO to a hotel probably you will GO to worse places to swim. But these disadvantages isn't enough to lose my thrill. Especially in this tough, cold winter, weather of there is enough to GO there.

Tatil için "Antalya" isimli bir Türk şehrine gideceğim. Belki bu şehir benim yaşadığım şehre uzak değil ama yine de heyecan verici. Bu şehirde birçok otel, müze ve özellikle de sahil var. Popüler sahillerden biri ise Kemer. Bu sahil sadece beyaz kum ile dolu, hiçbir tane bile çakıl veya minik taş göremezsiniz. Bu sahili görmek için çok heyecanlıyım! Her neyse, her şehrin olduğu gibi bu şehrin de birkaç tane dezavantajı var. Örnek olarak; Güzel sahillerin çoğu oteller tarafından satın alındı, yani eğer bir otele gitmeyecekseniz muhtemelen yüzmek için daha kötü yerlere gideceksiniz. Ama bu dezavantajlar benim heyecanımı kaybetmem için yeterli değil. Özellikle de bu zorlu, soğuk kış mevsiminde, oranın havası oraya gitmek için yeterli.

Not1: En az 9. sınıf değilsen hoca senin yazmadığını anlar. Yine de elimden geldiğince indirgemeye çalıştım.

Not2: Acele ile yazdım, kontrol etmedim. Hata varsa kendin görürsen görürsün, göremezsen de hocanın senin yazdığını sanması için iyi olur.

11. sınıfım çok sağ ol anlasada sıkıntı yok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı