Tatlı kokusu olan parfüm önerisi

ryxena0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 17 yaşında bir lise öğrencisiyim kendime parfüm almak istiyorum fakat güzel parfümlerin fiyatları malum aşırı pahalı. Sonraki ay yurt dışına çıkacağım ya oradan ya da muadil alacağım. Aklımda olanlar killian angels share, invictus victory ve pdm althair. Genelde tatlı kokuları seviyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Başka tarz dene bence. Sürekli parfüm alan biri değilsen bir arkadaşınla git ve karar ver.

Bunlar kullanmadığım parfümler Sephora da pdm ve killian yok sanırım göremedim. Beymen'e gidersem bakarım. Yüksek ihtimalle muadil alırım okulda sıkmak için onda ne önerirsiniz aos alberto sego falan varmış

Althair oneririm, sıcak yoğun vanilya kokusu alttan hafif hafif portakal cicegi kokusu da var, kaliteli vanilyalı/portakalli kek kokusu gibi. Mfy ve emregeldiden denedim ikisini de, önerim koku olarak emregeldi olur. Mfy daha dinlenmedigi icin de olabilir fakat ikisi de fena degil. Mfy yaninda sise basina 2 tane tester gonderdigi icin koku profilinizi bayagi artirabilirsiniz, hangisini sevip sevmediginizi anlarsiniz.

Bütçe 2k 2.5k varsa Liquid Brun al yoksa Kimyager Ahmet Althair al.

Althair tüm zamanların en iyi tatlı dengesini yakalayan parfüm paran varsa al gitsin.

Althair tüm zamanların en iyi tatlı dengesini yakalayan parfüm paran varsa al gitsin.
Althair konusundaki övgüne sonuna kadar katılsam da o parayı ona vermeye asla katılmam Liquid Brun alsın pişman olmaz 2.5k vericek maksimum althairdan hem daha performanslı hem koku benzerliği %95 o kalan %5 lik kısımda liquid brun althairden çok az daha tatlı.

Bütçe 2K 2.5k varsa Liquid brun al yoksa kimyager Ahmet althair al.

O kadar var yurt dışına çıkacağım 6K ya falan da bir şeyler alabilirim invictus victory almayı planlıyorum. Kimyager Ahmet linki var mı?

Kalıcılığı nasıl Liquid brun un. Kalıcılık da önemli ya gittiğim yerde götürüp tekrar sıkmak istemem.

@ryxena0 arap klonları fazla başarılı yapıyor kalıcık performansını. Hele kış parfümlerinde arşa çıkıyorlar desem yeridir, kalıcılıkta şüpheniz olmasın. Tabi kullanan arkadaş daha net bir cevap verir size.

Performansı orjinalle nerdeyse birebir ikisini de kullandım ve denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…