Asad bourbon yayılım konusunda güçlüdür çünkü DNA olarak saldırgan bir koku veya Ghost Spectre de alabilirsin nishane ani klonu o da saldırgan bir DNA.
Spectre ghostu nereden alabilirim bulamadım bazılarında siyah mermi falan olan bir kutu görüyorum ama Hepsiburada'da falan pembe Liquid brunla aynı kutu. Hangisi doğru?
Spectre ghostu nereden alabilirim bulamadım bazılarında siyah mermi falan olan bir kutu görüyorum ama Hepsiburada'da falan pembe Liquid brunla aynı kutu. Hangisi doğru?
Baktığım yanlışmış ama doğrusunu hala bulamadım. Varsa link atar mısınız?
evet dekant olarakta alabilirsiniz orjinaldir güvenebilirsiniz aynı zamanda o sitenin sahiplerinin youtube da parfüm videoları var göz atabilirsiniz. Dekant Parfüm ismi kanallarının.
Evet dekant olarak da alabilirsiniz orijinaldir güvenebilirsiniz aynı zamanda o sitenin sahiplerinin YouTube'da parfüm videoları var göz atabilirsiniz. Dekant parfüm ismi kanallarının.