Şeker çok hızlı vücuda girdiği için ani kan şekeri yükselmesi baş dönmesi ve iştahsızlık hissi yapar zaten bu normal bir durum. Kişiden kişiye bu hissiyat değişir tabi ki sizin kan şekerinizin yükselmesi sizi kötü etkilerken arkadaşınız onu hissetmiyordur belki.Merak ettiğim şey bazı kişiler 5-10 dilim tatlı yiyebilirken ben canım ne kadar çok istese de 2-3 dilim yediğim zaman beni hemen bayıyor.
Bunun sebebi nedir?
Böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Hiç yaşamadım böyle bir his.
Yiyebilirim ama sağlık açısından çok yememeye özen gösteriyorum. Bir kere üst üste 7 tane ekler yedim. Bir şey hissetmedim.Yedikçe yiyor musunuz hiçbir etkisi olmuyor mu zaten şeker zararlı çay da bile kullanmamaya başladım binde bir tatlı yiyorum. Sizde azaltın birçok zararlı hücreyi besliyor diye biliyorum.
Yiyebilirim ama sağlık açısından çok yememeye özen gösteriyorum. Bir kere üst üste 7 tane ekler yedim.
Aynen. Şeker bir kere sahte mutluluk hormonu salgılatıyor, kalbi fazladan çalıştırıyor üstelik.Anladım en iyisini yapıyorsunuz bu durum aslında beni mutlu ediyor aksine ama merak ettiğim için sordum teşekkür ediyorum gerçekten şeker kullanımını azaltmalıyız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.