Tatlı zorbalık flörte girer mi?

Geroyain

Decapat
Daha fazla  
Bir kız var şu anlık arkadaşım. Beraber parka falan gidiyoruz. Oturuyoruz, yemek, sohbet falan... Benim mizacım biraz dalgacı ve kızı tatlı bir şekilde zorbalıyorum. Mesela kız bir şey yazıyor anlamıyorum eşek falan diyorum. Kız alınmıyorum diyor. Arada işte naz yapıp trip atıyor gönlünü falan alıyorum. Flört böyle olur mu sizce dostlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yani bilmiyorum kız öyle çok ciddili konuşmalar sevmiyor. Aşırı seviyorum kızı öl dese ölürüm yemin ederim.
hocam dediğim ikinizde eğleniyorsanız eşek vs diyebilirsiniz ama gidip kızın modu düşükken eşek fln demeyin benim.

Hocam dediğim ikinizde eğleniyorsanız eşek vs diyebilirsiniz ama gidip kızın modu düşükken eşek falan demeyin benim.

Aynen onun vakti var zamanı var ama eşek zaten çok da flörtöz bir şey değil ayrıca.

Flört gibi midir peki bu tarz şeyler?

Evet sen kendine göre uyarlarsın tek püf noktası yanlış anlaşılabilecek laflar ederken dikkatli olmak risk yüksek ama kazanç büyük.

Aynen onun vakti var zamanı var ama eşek zaten çok da flörtöz bir şey değil ayrıca.

Evet sen kendine göre uyarlarsın tek püf noktası yanlış anlaşılabilecek laflar ederken dikkatli olmak risk yüksek ama kazanç büyük.

Şu an kızın flörtü ile yarış halindeyim hocam. Kazanan kızı almam lazım ne yapmalıyım?

Şu an kızın flörtü ile yarış halindeyim hocam. Kazanan kızı almam lazım ne yapmalıyım?

Buluşup temas kurmaya çalış mesela elin ne kadar küçükmüş veya elinde bir şey mi var falan deyip yavaş yavaş yakınlaşabilirsin ama her şeyi de biz söyleyemeyiz sonuçta anladığım kadarıyla ağzın laf yapıyor kendinde bulursun.

Buluşup temas kurmaya çalış mesela elin ne kadar küçükmüş veya elinde bir şey mi var falan deyip yavaş yavaş yakınlaşabilirsin ama her şeyi de biz söyleyemeyiz sonuçta anladığım kadarıyla ağzın laf yapıyor kendinde bulursun.

Ya temas konusunda biraz çekiniyorum hocam ne yalan söyleyeyim. Ama şey diyorum mesela çok narinsin falan el bebek gül bebek büyütmüşler seni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı