Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 49 10 Mart 2025 #21 Keremmss dedi: Kendimi bildim bileli hap kullanıyorum da Augmentin’den haz etmezdim hiç şurup olarak. Sonu her türlü antibiyotiğe çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Augmentin beyaz şuruptu değil mi? O şeyi içerken yanımda her zaman bir leğen oluyordu, iğrençti
Keremmss dedi: Kendimi bildim bileli hap kullanıyorum da Augmentin’den haz etmezdim hiç şurup olarak. Sonu her türlü antibiyotiğe çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Augmentin beyaz şuruptu değil mi? O şeyi içerken yanımda her zaman bir leğen oluyordu, iğrençti
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.868 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #22 Pembe bi şurup vardı. Eskiden içerdim. Beddua okumak isterdim de bir ağabeydir bizim için. O kadar sağlığıma kavuşturdu beni. Büyüksün ağabey.
Pembe bi şurup vardı. Eskiden içerdim. Beddua okumak isterdim de bir ağabeydir bizim için. O kadar sağlığıma kavuşturdu beni. Büyüksün ağabey.