Taurus Bronze V1 vs taurus Bronze V2

burak5512

Decapat
Daha fazla  

Attığın 2 sistemi de önermiyorum.
Bu sistemi dediğim özelleştirmeler ile alırsan gayet iyi.
Anakartı +900 vererek B550 yap
RAM'i +120 vererek D30 yap.
SSD'yi +200 vererek S40G yap.

DDR5 Var bu fiyata alınmaz.

DDR5 var bu fiyata alınmaz.

Haklısınız sizin attığınız sistem de değerlendirilebilir fakat kesinliklikle kasa ve SSD değiştirilmeli. SSD Kingston'u seçerse iyidir. Kasa olarak da Xigmatek.

Benim şu an kullandıgım bilgisayarımda 1GB SSD var ama marka modeli bilmiyorum onu taksam sıkıntı olur mu 500GB yanına.

DDR5 Var bu fiyata alınmaz.
Benim şu an kullandıgım bilgisayarımda 1GB SSD var ama marka modeli bilmiyorum onu taksam sıkıntı olur mu 500GB yanına.

Haklısınız sizin attığınız sistem de değerlendirilebilir fakat kesinliklikle kasa ve SSD değiştirilmeli. SSD Kingston'u seçerse iyidir. Kasa olarak da Xigmatek.

İkinizde 3 tane sistem attınız hocam da ben senin attıgın sisteme kendi ssdmi taksam sorun yaşar mıyım acaba.

Veya Kingston'u almak yerine 400 daha verip 1TB daha hızlı olan WD alınabilir.

Hayır sıkıntı olmaz.

Veya Kingston'u almak yerine 400 daha verip 1TB daha hızlı olan WD alınabilir.

Hayır sıkıntı olmaz.

Hocam bu şu an bir arkadaşta 2 farklı sistem attı sende 1 tane attın sizce hangisi daha iyi.

Evet kasa değişilmeli görmemişim.

Hocam Intel ve AMD ekran kartı arasındaki fark ne Intel ile bir dedi kodular çıkmaya başlamıştıda ikinci el filan bir şeyler yanlış hatırlamıyorum Intel almak sıkıntılı mı şu an.

14. nesil işlemciler sorun çıkartmıştı 12. nesil bir işlemcide öyle bir olay yok.
Attığımda kasayı Xigmatek yapıp alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…