burak5512 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #21 bdxmrz dedi: Benimkinde 4060 Ti var sizde düz 4060 benimki DDR5 sizinki DDR4. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş kasa ve SSD kesinlikle değiştirmelidir dedi hocam da SSD aldığım zaman bütceyi aşıyorda bu SSD kötü mü götürmez mi beni. bdxmrz dedi: Benimkinde 4060 Ti var sizde düz 4060 benimki DDR5 sizinki DDR4. Genişletmek için tıkla... Ve bu dediğiniz DDR5 ve DDR4 nedir?
bdxmrz dedi: Benimkinde 4060 Ti var sizde düz 4060 benimki DDR5 sizinki DDR4. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş kasa ve SSD kesinlikle değiştirmelidir dedi hocam da SSD aldığım zaman bütceyi aşıyorda bu SSD kötü mü götürmez mi beni. bdxmrz dedi: Benimkinde 4060 Ti var sizde düz 4060 benimki DDR5 sizinki DDR4. Genişletmek için tıkla... Ve bu dediğiniz DDR5 ve DDR4 nedir?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #22 burak5512 dedi: Diğer arkadaş kasa ve SSD kesinlikle değiştirmelidir dedi hocam da SSD aldığım zaman bütceyi aşıyorda bu SSD kötü mü götürmez mi beni. Ve bu dediğiniz DDR5 ve DDR4 nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam DDR destektir DDR5 şu anda tüm yeni çıkan her şeyi takabileceğiniz şeydir. SSD değiştirmenize gerek yok idare edecektir ancak kasayı değişin.
burak5512 dedi: Diğer arkadaş kasa ve SSD kesinlikle değiştirmelidir dedi hocam da SSD aldığım zaman bütceyi aşıyorda bu SSD kötü mü götürmez mi beni. Ve bu dediğiniz DDR5 ve DDR4 nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam DDR destektir DDR5 şu anda tüm yeni çıkan her şeyi takabileceğiniz şeydir. SSD değiştirmenize gerek yok idare edecektir ancak kasayı değişin.
burak5512 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #23 bdxmrz dedi: Hocam DDR destektir DDR5 şu anda tüm yeni çıkan her şeyi takabileceğiniz şeydir. SSD değiştirmenize gerek yok idare edecektir ancak kasayı değişin. Genişletmek için tıkla... PcKolik sitesi güvenilir değil midir hocam pek duymadım ismini de.
bdxmrz dedi: Hocam DDR destektir DDR5 şu anda tüm yeni çıkan her şeyi takabileceğiniz şeydir. SSD değiştirmenize gerek yok idare edecektir ancak kasayı değişin. Genişletmek için tıkla... PcKolik sitesi güvenilir değil midir hocam pek duymadım ismini de.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #24 burak5512 dedi: PcKolik sitesi güvenilir değil midir hocam pek duymadım ismini de. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
burak5512 dedi: PcKolik sitesi güvenilir değil midir hocam pek duymadım ismini de. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.