Tavan delmek için matkap veya hilti önerisi

zubizaretta13

Kilopat
Tavana boks torbası pulldown aleti vb. takmak banyoya sabunluk takmak gibi küçük ev işleri için kablolu matkap uçlu hilti matkap tavsiyeniz var mı? Bütçe 500 Max.
Matkap mı almalıyım? Hilti mi? Duvarlar biraz kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip aletlerde varsa imkan bir kere parasını sağlam verip ömür boyu kullanabileceğiniz Bosch, Black & Decker tarzı markalar almak en mantıklısı. Gerçekten ömürlük oluyorlar düzgün kullanıldıklarında. O fiyata hangi model alınır bilmiyorum ama bu öneriyi yapmak istedim.

Bu tip aletlerde varsa imkan bir kere parasını sağlam verip ömür boyu kullanabileceğiniz Bosch, Black & Decker tarzı markalar almak en mantıklısı. Gerçekten ömürlük oluyorlar düzgün kullanıldıklarında. O fiyata hangi model alınır bilmiyorum ama bu öneriyi yapmak istedim.

bu model birşey dusunuyorum ama karar veremedim

Aynen bu işini çözer. Her gün bir usta gibi çalışmayacağın için sorun olmaz uzun süre dayanır. En kalitelisini almana gerek yok.

Bunu sipariş ettim umarım bozulmaz

Kolay kolay bozulmaz hocam. Hayırlı olsun.

Bir şey öğrendim kutunun kulplarında marka ismi yazmıyorsa kutuda baskılı amblem yerine etiket yapıştırılmışsa ve makine üzerinde baskı ile marka yazmıyorsa yine yapıştırma etiket var ise ve makine altında seri numarası yok ise sadece üretim yeri vb. yazıyorsa o makine Çin'de üretilmiş ve gümrükte kalmış makineların Türk firmalarca toplanıp üzerine etiket yapıştırılarak piyasaya dağıltılması durumu imiş. Ve ürün yorumlarını görsellerini incelediğimde bu düşüncemi doğrular vakalarla karşılaştım maalesef bu fiyata orijinallik yok bu da geldiğimiz nokta.
Saygılarımla.

Bir şey öğrendim kutunun kulplarında marka ismi yazmıyorsa kutuda baskılı amblem yerine etiket yapıştırılmışsa ve makine üzerinde baskı ile marka yazmıyorsa yine yapıştırma etiket var ise ve makine altında seri numarası yok ise sadece üretim yeri vb. yazıyorsa o makine Çin'de üretilmiş ve gümrükte kalmış makineların Türk firmalarca toplanıp üzerine etiket yapıştırılarak piyasaya dağıltılması durumu imiş. Ve ürün yorumlarını görsellerini incelediğimde bu düşüncemi doğrular vakalarla karşılaştım maalesef bu fiyata orijinallik yok bu da geldiğimiz nokta.
Saygılarımla.

Aynen öyle. Ucuz ürün alırken de dikkat etmek lazım. Kimisi bahsettiğin gibi en kalitesizi oluyor. Kimisi de orijinal ürünün başka üretici tarafından taklit edilmesi oluyor. 2. ürün profesyonel kullanılmayacaksa tercih edilebilir. 1. ise şans işi iyi de çıkabilir kötü de ama fiyatını haketmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı