enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stskeep Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #2 Astra J aracımda, 1-2 denemem oldu. Fakat genelde arıza lambası yaktılar. Bu durum beni orjinallikten yana olmaya itti
Astra J aracımda, 1-2 denemem oldu. Fakat genelde arıza lambası yaktılar. Bu durum beni orjinallikten yana olmaya itti
enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #3 Stskeep dedi: Astra J aracımda, 1-2 denemem oldu. Fakat genelde arıza lambası yaktılar. Bu durum beni orjinallikten yana olmaya itti Genişletmek için tıkla... Arıza lambasının yanma sebebi LED`ler düşük akım çektiği için araba ampül patlamış bir bak kontrol diye seni uyarıyor.
Stskeep dedi: Astra J aracımda, 1-2 denemem oldu. Fakat genelde arıza lambası yaktılar. Bu durum beni orjinallikten yana olmaya itti Genişletmek için tıkla... Arıza lambasının yanma sebebi LED`ler düşük akım çektiği için araba ampül patlamış bir bak kontrol diye seni uyarıyor.