[Tavsiye] 13.000 TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan 300
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.008

300

Hectopat
Arkadaşlar bu sistem yeni çıktı galiba çok iyi fiyatı var bu fiyata alınacak bir PC.
Yeni görüyorum bilgilendirmek için açtım konuyu.
PC hakkında konuşursak kronik sorunlu parçası yok Full ASUS dizilmeye çalışılmış bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bir dönemden geçiyoruz, bu sistemin fiyatı iyi kalıyor. Şu an sistem ihtiyacı olanlar alabilir ancak Ethereum düştükten sonra bu bütçeye rahatlıkla daha iyi bir sistem toplanır.

Arkadaşlar bu sistem yeni çıktı galiba çok iyi fiyatı var bu fiyata alınacak bir PC.
PC hakkında konuşursak kronik sorunlu parçası yok Full ASUS dizilmeye çalışılmış bir sistem.

Adamlar 12000 TL zarar edecek kadar aptal olamaz yalan indirimin babası ama süper sistem.

Biraz bütçeyi aşsa da hem 3070li hem de yanında Razer kulaklık ve klavye veriyor Sinerji Ultimate Ryzen 7 3700X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3070

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı