Rehber Tavsiye ettiğim en kaliteli 5 termal macun

Kolay kolay bozamazsınız. Zaten peçeteye alkol dökeceksiniz sonra onunla işlemci üzerindeki macunu sileceksiniz bu işi kolonya bile görüyor.

Hocam zaten yaptımda kolonya ben kullanamam damla damla sıkmak daha kolay kolonyayı dökcem diye ben anakarta falan dökerim.

Hocam zaten yaptımda kolonya ben kullanamam damla damla sıkmak daha kolay kolonyayı dökcem diye ben anakarta falan dökerim.
O kadar kendinize güvenmiyorsanız saf alkol bulabilirseniz onunla temizleyin. Macun sürmeye de orta noktasına nohut büyüklüğünde macun koyarak yapabilirsiniz veya çarpı işareti yaparsanız her yere yayılıyor macun. Kendinizin dağıtmasını önermiyorum fan baskı yapsın fan dağıtsın.

Hocam kolonyayı öncelikle güvenli bir yerde peçete üzerine abartmayacak şekilde dökün. Ardından peçeteyle çok sert olmayacak şekilde değiştireceğiniz macunu temizleyin.

Ben küçük kazandibilerde çıkan kaşık gibi bir şeyle dağıtıyorum ince oluyor.

Ben küçük kazandibilerde çıkan kaşık gibi bir şeyle dağıtıyorum ince oluyor.
Onun riski hava baloncuğu oluşabilmesi işte eşit dağıtamayınca hava baloncuğu oluyor tam soğutamıyor en doğrusu orta noktaya nohut büyüklüğünde macun koymak çarpı da bile hava baloncuğu riski var ama nohut büyüklüğündeki nokta da işlemcinin tümüne yayılmıyor.

Yani değiştirmem mi lazım yoksa ziyan olmasına değecek kadar sıcaklığı çok fark eder mi?

Yani değiştirmem mi lazım yoksa ziyan olmasına değecek kadar sıcaklığı çok fark eder mi?
Sıcaklıklar iyiyse hiç elleme sonra diğer sürme metodlarını denersin hangisi en hoşuna giderse en fazla 2-3 derece fark edecek çünkü.

Sıcaklıklar iyiyse hiç elleme sonra diğer sürme metodlarını denersin hangisi en hoşuna giderse en fazla 2-3 derece fark edecek çünkü.

Hocam Valorant'ta 85 derece sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…