Tavuk göğsü vs protein tozu

orumcekcocuk

Centipat
Daha fazla  
Spor yapıyorum protein tozum bitmek üzere, 1000TL bütçem var. Sizce bununla tekrardan protein tozu almak mı mantıklı yoksa tavuk göğsü stoklamak mı?

Toz yeterli protein alamadığın vakitlerde, eğer zamanın yoksa kullanılmalı. Hesaba vurduğunuzda tavuk göğsü protein tozundan daha karlıdır. Protein tozu kas yapmaz. Bu soruyu sorduğunuza göre zamanınız var, o zaman tavuk göğsü almalısınız.

Tavuk göğsü daha ucuza geliyor. Fakat şu anda indirimle Decathlon'dan 1KG Çilekli Big Joy veya Hardline alabilirsin 480TL'ye. İkisini de kullanıyorum. Arasındaki fark Big Joy enzim ilaveli, Hardline kreatinli. Fakat Big Joy'un tadını, Hardline'ın karışımı daha iyi.

Ben de birazdan çilekli hardline almaya gideceğim tam fp şu anda.

Ben olsam Big Joy alırdım. Hardline tadı aşırı garip geliyor bana içinde ayıptır söylemesi oturma organı gibi bir tat var. Ama Big Joy öyle değil.
Ben yıllar önce hardline çikolatalı denemiştim çok yapaydı tadı.Hardline tercih etmemin sebebi creatin için hocam. Big Joy bana nedense çok güven vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…