Tayland'dan satış için neler getirilebilir?

Rewk

Hectopat
Daha fazla  
baktım, yokmuş
shopee.co.th

Tayland'dan 2 tane ekran kartı alacağım. Bunun için bir vergi ya da gümrükte takılır mıyım?
Merhaba,
Kardeşim Tayland'da yaşıyor, nasip olursa 2 ay sonra gelecek, gelirken de oradan birkaç parça bir şey getirsin de burada satayım niyetim var, kendisi iPhone getirecek ama sadece 1 ya da 2 taneye izin varmış.

Shopee diye Tayland sitesi ile buradaki bazı ürünleri kıyasladım ve elektronik ucuz dersler ama hepsi aynı fiyat neredeyse, akıllı saate baktım o da aynı, Nike ayakkabı da tabletler de aynı. Ben mi yanlış baktım bilmiyorum, oyuncu gereçlerine baktım, mouse, kulaklık hepsi aynı fiyattı.

3 kişi gelecekler, acaba oradan valize koyup da gelebilecek burada satılabilecek neler var?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 alsın işte ne güzel.

Eğer kickboks merakınız varsa yada çok sevdiğiniz birileri bu spor ile uğraşıyorsa ona çok ucuz yollu kickboks eşyaları alabilirsiniz. Bu sporu gençliğimde 6-7 sene kadar yapmışlığım var ve kıyafetlerimizi hocamız oraya müsabakalara giderken bizim için ucuz yollu alırdı.

PS5 alsın işte ne güzel.
Burada sorunsuz satılır mı, telefondaki gibi" açtırmak" vb bir işlem gerekir mi?

Yok, maalesef, sporla uğraşan hiç tanıdığım yok.

Burada sorunsuz satılır mı, telefondaki gibi" açtırmak" vb bir işlem gerekir mi?

Yok, maalesef, sporla uğraşan hiç tanıdığım yok.
Gerekmez. Burada ekstra vergi olduğu için getirdiklerini güzel güzel zorlanmadan satarsın. Sadece garantisi olmayacağı için biraz sıkıntı olur onu da fiyatla ayarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…