TBF 2020 Şampiyonu SuperMassive Oldu

Bugün Demacia Arenada gerçekleşen LOL TBF organizasyonunda Supermassive 5 Ronin'e karşı 3-2 kazanarak şampiyon oldu ve ülkemizi dünya şampiyonasında kendileri temsil edecek. Umarım bir tecrübELENDİK mevzusunu bu senede yaşamayız.
Başta SUP 2-0 öne geçmişti. 5 Ronin 2-2'ye getirdi fakat SUP başladığı işi bitirdi.
Son oyunu çok ezici bir şekilde kazadı SUP.

Benim beklediğim gibi oldu ve Supermassive kazandı. Ayrıca Zeitnot maçta Caitlyn ile penta attı. Supermassive'nin 2. TBF şampiyonluğu. Takım daha önce 2018'de kazanmıştı.
Bence SUP tecrübesi ile kazandı. Siz bu şampiyonluk hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Eskisi gibi değil ne TBF ne dünya şampiyonası izlerken zevk alamıyorum.
Ben de aynı şekilde hocam.
Bu sene çok takip edemedim fakat şaşırtmadı.

Nerede o eski DP ve Avrupa maceraları. Hep geçmişi arıyoruz, umarım artık ciddiye alırlar dışarı turnuvaları.
DP'cilerden kim kaldı be hocam...
Ben LOL'e DP ile açmıştım gözümü. Fabfabulous Kha'zix ile penta atmıştı. O zamanlar izliyordum :D.
Artık pek heyecanı yok.

Öncelikle seri çok zevkliydi ve serinin 5 maçta bitmesi de bize iyi seyir zevki oldu, ama maçlar tek taraflı oldu yine de iki takım da elinden geleni yaptı. SuperMassive bu seride çok fazla beklenmedik hatalar yaptı, yine de hak edip Worlds'e bizi temsil etmek üzere gidecekler. Umarım temsilcimiz SuperMassive Worlds'de iyi başarılar sergiler. Fakat bu TBF'de oynadıkları gibi oynarlarsa affetmezler Worlds'deki takımlar çok daha üstünler bize göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı