TC Kimlik numarası ile kumar oynanabilir mi?

531337

Hectopat
Sanaldan bir arkadaşım beni sorgulatmış soy ismim ile de TC numaram ile kumar vs oynayabiliyor mu?

Sanaldan bir arkadaşım beni sorgulatmış soy ismim ile de TC numaram ile kumar vs oynayabiliyor mu?
Amacı seni trollemek bu tarz basit bilgilerle birşey yapamaz ileri giderse arkadaşınızı polise ihbar edebilirsiniz eğer tanıyorsanız.

Sanaldan bir arkadaşım beni sorgulatmış soy ismim ile de T.C. numaram ile kumar vs oynayabiliyor mu?

Bir şey olmaz merak etmeyin, 10TL'lik log tutan panelinle iyi günler savcılıkda görüşürüz deyin engelleyin hemen bir yeri tutuşur.

Sanaldan bir arkadaşım beni sorgulatmış soy ismim ile de T.C. numaram ile kumar vs oynayabiliyor mu?

Hiçbir şey yapamaz isterseniz siber suçlara başvurun bir şey çıkmaz ama arkadaşınızı korkutmuş olursunuz.

Bir şey olmaz merak etmeyin, 10TL'lik log tutan panelinle iyi günler savcılıkda görüşürüz deyin engelleyin hemen bir yeri tutuşur.
Arkadaş almanyadada tr vatandaşlığı var merak etme ifşalamam diyor sadece bilgilerini öğrenmek istedim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…