Öyle olmuyor hocam işte ülkeye yatırım yok dediğime gelir herkes elindeki dolarları bozdurursa kısa süreli düşüş yaşanır yine bu sefer eldeki döviz miktarıda gider çok çok daha beter olur.
Sadece 100 baz puan indirdi ve 50 kuruş oynattı 2021 başında 2000 dolar ve 2000 euro param vardı şu an değeri deli derecede yükseldi hala daha bozmuyorum yakında 25-30ları görecek bence şubat gibi böyle devam ederse.
Şu anda zaten yok oluyor günaydın hocam daha dolar kuru 11 üzerinden ürünlere zam yapılıyor 15-16 üstünden zam yapılacak ocak ayında ülkede her 1 ay öncesini deli gibi arıyacaz.
Şu anda zaten yok oluyor günaydın hocam daha dolar kuru 11 üzerinden ürünlere zam yapılıyor 15-16 üstünden zam yapılacak ocak ayında ülkede her 1 ay öncesini deli gibi arıyacaz.
Arkadaşlar boşuna tartışıyoruz. Gerekli makamlardaki yetkili ve bilgili kişiler bu konularda zaten uzmanlar. Bırakalım bilen bildiğini yapsın. Bunlar ekonominin kitabını yazmış insanlar. Biz kimiz ki?
Arkadaşlar sadece ekonomik anlamda sordum. Konuyu siyasete çekmenize gerek yok.
Bakın benim arkadaşlarım akrabalarım komşularım çoğusu hükümet yanlısı ve şu anda ülkenin çok iyi yönetildiğine çok fazla geliştiğimize inanıyorlar. Beni sinir etmek için söylemiyorlar ciddi manada inanarak söylüyorlar. Yani bak oy verdin sonucu gördün mü demenize gerek yok onların kafası farklı çalışıyor anlamazlar.
Ben anlık olarak TL'nin kaybından nasıl daha az zararla çıkarım onun peşindeyim yoksa siyasetmiş hükümetmiş umrumda değil bu milletten bir cacık olmaz.
Bakın benim arkadaşlarım akrabalarım komşularım çoğusu hükümet yanlısı ve şu anda ülkenin çok iyi yönetildiğine çok fazla geliştiğimize inanıyorlar. Beni sinir etmek için söylemiyorlar ciddi manada inanarak söylüyorlar. Yani bak oy verdin sonucu gördün mü demenize gerek yok onların kafası farklı çalışıyor anlamazlar.
Ben anlık olarak TL'nin kaybından nasıl daha az zararla çıkarım onun peşindeyim yoksa siyasetmiş hükümetmiş umrumda değil bu milletten bir cacık olmaz.
O yüzden siyasi aktörlerin bu ülkede ne tür yıkımlar yaptığını göstermek gerekir. Liyakat üzerinden bir yönetim olsa ve herkes uzmanlık alanına göre ülke yönetiminde etkinlik sağlasa zaten bunları konuşmayız. Bu ülkede apolitik olamıyorsunuz haliyle.