4 461368 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 31 Temmuz 2023 #11 420957 dedi: Anladım. Bununla ilgili bir rehber hazırlamalısınız. Diğer TCL kullanıcıları da faydalanmalı. Genişletmek için tıkla... Şu anda test ediyorum şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. Evet hazırlamayı da düşünüyorum.
420957 dedi: Anladım. Bununla ilgili bir rehber hazırlamalısınız. Diğer TCL kullanıcıları da faydalanmalı. Genişletmek için tıkla... Şu anda test ediyorum şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. Evet hazırlamayı da düşünüyorum.
erayeser Zeptopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #12 461368 dedi: Var. Nasıl kanıtlayabilirim? Video veya ekran görüntüsü atabilirim. MTKClient'la Bootloader'i açtım sonra boot ve vbmeta dosyasını PC'ye aktardım sonra da Magisk ile rootladım tekrar flashladım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptin konusuyu biraz acar misin? TCL 10 SE chaz var rootlayamiyorum.
461368 dedi: Var. Nasıl kanıtlayabilirim? Video veya ekran görüntüsü atabilirim. MTKClient'la Bootloader'i açtım sonra boot ve vbmeta dosyasını PC'ye aktardım sonra da Magisk ile rootladım tekrar flashladım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptin konusuyu biraz acar misin? TCL 10 SE chaz var rootlayamiyorum.
ahmet69 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #13 461368 dedi: Şu anda test ediyorum şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. Evet hazırlamayı da düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Abi cidden nası yaptın ya benim evdede tcl 10l var çok uraşmıştım yapammaıştım bi türlü
461368 dedi: Şu anda test ediyorum şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. Evet hazırlamayı da düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Abi cidden nası yaptın ya benim evdede tcl 10l var çok uraşmıştım yapammaıştım bi türlü