Çözüldü TCL 10l çok yavaş şarj oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
2.766
Çözümler
4
Telefonum TCL 10l, kutusundan çıkan orijinal 10 watt şarj aleti ve kablosuyla şarj ediyorum ama çok uzun sürüyor şarj etmesi. Bazen gece bırakıp sabah kalktığımda yüzde 70 - 80'lerde olduğu dahi oluyor. Birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum.

Screenshot_2022-01-16-14-47-34-388.jpg
 
Off anam off. Telefoncu deme bana. Kazıklamayanadam arıyorlar. Geçen 2600MAH powerbank sordum 80TL dedi. Migros'tan 120 TL fiyata 10000 mAh aldım. Marketler bakın mümkünse.

Evet çoğu kazıklama peşinde, bende zaten sorun kabloda mı diye gidiyorum denemek için. Sorun kablodaysa internetten alacağım zaten.
 
Ben BİM'den alıyorum da biraz dandik oluyor powerbankleri.

Kablo önceden gosmart markasından alıyordum (A101) ama sonradan telefonu değiştirince 67W başka Type-C kablo bulamayacağım için kabloyu ve şarj aletini yanımda gezdiriyorum.
 
Sorun genelde kablo oluyor çünkü Çinli kardeşler kabloyu bakır yerine abuk sabuk alaşımlarla yapıyor çabuk bozulan kablolar çıkıyor.

67W'lık kablo bakır kablodur değil mi? Orijinal X3 GT kablosu. Eğer değilse aboov ucuz etin yahnisi derim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı