TCL 10L mi Oppo A73 mü?

hartwell2707

Hectopat
Daha fazla  
Baktığım, diğer forumlarda TCL 10L öneriliyor.
Burada ise bayağı bir üstün şekilde Oppo A73 önerildiğini gördüm.
Bu ikisi arasında hangisi daha iyidir?
-Oyun ilk tercihim değil ama arada bir atarım.
-Batarya en önemlisi.
-Telefon sosyal medyada kasmadan, donmadan ilerlemesi.
-Kamera da sırıtmazsa iyi olur.

Eğer önerileriniz var ise yazabilirsiniz, 2600 civarı olursa maksimum, iyi olur.

Baktığım, diğer forumlarda TCL 10l öneriliyor.
Burada ise bayağı bir üstün şekilde Oppo A73 önerildiğini gördüm.
Bu ikisi arasında hangisi daha iyidir?
-Oyun ilk tercihim değil ama arada bir atarım.
-Batarya en önemlisi.
-Telefon sosyal medyada kasmadan, donmadan ilerlemesi.
-Kamera da sırıtmazsa iyi olur.

Eğer önerileriniz var ise yazabilirsiniz, 2600 civarı olursa maksimum, iyi olur.

Hocam ikisinin de batarya performansı aynı gibi. İşlemcileri de aynı performansa sahip. İki telefonun kamerası da sırıtmaz ama bana göre TCL bir tık daha önde. A73 AMOLED ekran ve 30W hızlı şarj ile öne çıkıyor. Şahsen bu ikisi arasından A73 daha mantıklı gibi. Ama iki telefonda sizi üzmez.

Hocam ikisinin de batarya performansı aynı gibi. İşlemcileri de aynı performansa sahip. İki telefonun kamerası da sırıtmaz ama bana göre TCL bir tık daha önde. A73 AMOLED ekran ve 30W hızlı şarj ile öne çıkıyor. Şahsen bu ikisi arasından A73 daha mantıklı gibi. Ama iki telefonda sizi üzmez.
Peki hocam sizce 300 tl farka değer mi? Ben kendim için düşünüyorum telefonu çok sık kullanırım ve baya wild rift oynarım. Kamerasi beni korkutuyor o yüzden tcl hoşuma gidiyor düşünceleriniz neler?

Peki hocam sizce 300 tl farka değer mi? Ben kendim için düşünüyorum telefonu çok sık kullanırım ve baya wild rift oynarım. Kamerasi beni korkutuyor o yüzden tcl hoşuma gidiyor düşünceleriniz neler?

Hocam o bütçedeki hiçbir telefon harika diyebileceğimiz fotoğraflar çekmiyor. Ama TCL 10L ve Oppo a73 fiyatına göre memnun edebilecek kameralara sahip telefonlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı