S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #11 Shenzhenn dedi: İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım.
Shenzhenn dedi: İkinci el olarak Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #12 İkinci el düşünmüyorum maalesef. Her an sorun çıkabilecekmiş gibi geliyor bana. Herkese önerisi ve tavsiyesi için teşekkür ederim
İkinci el düşünmüyorum maalesef. Her an sorun çıkabilecekmiş gibi geliyor bana. Herkese önerisi ve tavsiyesi için teşekkür ederim
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım. Genişletmek için tıkla... Bana göre Samsung Galaxy Note 8'in tek artısı kalem ve büyük ekran olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Samotne Ciasteczka dedi: Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım. Genişletmek için tıkla... Bana göre Samsung Galaxy Note 8'in tek artısı kalem ve büyük ekran olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 27 Şubat 2021 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım. Genişletmek için tıkla... Size bir ara neden Note 8 alınmaz demiştim sizde açıklamıştınız. Şimdi burada gelip Note 8 mi öneriyorsunuz? Söylediklerim Xiaomi Note 8 için geçerli.
Samotne Ciasteczka dedi: Note 8 de bulabilir. Şahsen Note 8 alırdım. Genişletmek için tıkla... Size bir ara neden Note 8 alınmaz demiştim sizde açıklamıştınız. Şimdi burada gelip Note 8 mi öneriyorsunuz? Söylediklerim Xiaomi Note 8 için geçerli.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #15 fatihylmzz dedi: Size bir ara neden Note 8 alınmaz demiştim sizde açıklamıştınız. Şimdi burada gelip Note 8 mi öneriyorsunuz? Söylediklerim Xiaomi Note 8 için geçerli. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam Galaxy Note 8'den bahsediyor. Ek olarak konu içinde gerginlik çıkartmasak iyi olur bence
fatihylmzz dedi: Size bir ara neden Note 8 alınmaz demiştim sizde açıklamıştınız. Şimdi burada gelip Note 8 mi öneriyorsunuz? Söylediklerim Xiaomi Note 8 için geçerli. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam Galaxy Note 8'den bahsediyor. Ek olarak konu içinde gerginlik çıkartmasak iyi olur bence
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #16 Reeder P13 Blue Max falan bakabilirsiniz.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 27 Şubat 2021 #17 Barış Dinç dedi: Reeder P13 Blue Max falan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O telefon iyi değil bende düşünüyordum ama performansını beğenmedim. Çoğu özelliği de kötüydü. 363436 dedi: Yanlış anlamadıysam Galaxy Note 8'den bahsediyor. Ek olarak konu içinde gerginlik çıkartmasak iyi olur bence Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
Barış Dinç dedi: Reeder P13 Blue Max falan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O telefon iyi değil bende düşünüyordum ama performansını beğenmedim. Çoğu özelliği de kötüydü. 363436 dedi: Yanlış anlamadıysam Galaxy Note 8'den bahsediyor. Ek olarak konu içinde gerginlik çıkartmasak iyi olur bence Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.535 Çözümler 43 27 Şubat 2021 #18 Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse.
Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #19 Chitose dedi: Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Aldıktan sonra konuya yazarsanız sevinirim
Chitose dedi: Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Aldıktan sonra konuya yazarsanız sevinirim
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 27 Şubat 2021 #20 Chitose dedi: Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse. Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitirmeyin rica ediyorum ya.
Chitose dedi: Bende 10L alacağım. İyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benden söylemesi bu TCL ilerde türkiyede çok büyür gibi bu şekilde devam ederse. Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitirmeyin rica ediyorum ya.