TCL 4022s telefona VXP uygulamaları nasıl yüklenir?

suleymanaziz

Hectopat
Daha fazla  
Ben TCL 4022s tuşlu telefon sahibiyim. Cihaza SD kart üzerinden bir. VXP uygulaması attım. (yaklaşık 50KB) uygulamayı açtım, açılırken mrs logosu geldi, ama yetersiz bellek hatası aldım. Telefonda hiçbir veri yok uygulama dosyası dışında. Zaten 4MB RAM, 16MB depolama alanı var. İşlemci; MediaTek MTK6261a. Yaptığım araştırmalarda bulduğum sonuçlardan birisi Firmware kilidi olabilirmiş. Bir diğer sonuçta da kullanıcı tarafından yüklenmeye çalışılan uygulamaların kabul etmediğini söylüyordu. Yani bu uygulamayı sistemin varsayılan uygulaması gibi gösterebilir miyim bir şekilde? Yükleyeceğim uygulama Opera mini. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Java ise RAM de bellek olarak geçiyo RAM kaldıramıyor demek.

Java ise RAM de bellek olarak geçiyo RAM kaldıramıyor demek.
Hocam 50kb'lik boyutta ki uygulamaları deneme şansım oldu. Yine aynı hatayı aldım. Ve bu süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda, eğer kullanıcı uygulama yüklemeye çalışırsa eğer, ram belleği hatasını veriyormuş cihaz, ve belirtmiştim, 16mb lik bi ram var. Ve yükledigim uygulama 50kb'lik bir uygulama. Yani bence 50 kb'lik bir uygulama için 16mb ram gayet yeterli. Bu uygulama da snake oyunuydu zaten. Teşekkürler bu arada HEGIR.

Ben pek öyle düşünmüyorum dosya boyutu =/ RAM kullanımı
Nokia C3-00da eşitdeğil sembolü yok ondan =/ kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…