S Szeptyckietra Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Yeni televizyon alacağız beklentimiz pek yüksek değil 2 model arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı olur? TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Yeni televizyon alacağız beklentimiz pek yüksek değil 2 model arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı olur? TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Szeptyckietra dedi: Yeni televizyon alacağız beklentimiz pek yüksek değil 2 model arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı olur? TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Özellik olarak çok yakınlar. Fakat Bence TCL marka televizyonu tercih edebilirsin. Bende TCL ürünlerini kullanıyorum...;
Szeptyckietra dedi: Yeni televizyon alacağız beklentimiz pek yüksek değil 2 model arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı olur? TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV TCL 43S5400A Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV Toshiba 43LL3C63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Özellik olarak çok yakınlar. Fakat Bence TCL marka televizyonu tercih edebilirsin. Bende TCL ürünlerini kullanıyorum...;
S Szeptyckietra Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 sarıçizmel dedi: Özellik olarak çok yakınlar. Fakat bence TCL marka televizyonu tercih edebilirsin. Bende TCL ürünlerini kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam ürün özelliklerine yazmamışlar ilk defa Smart TV alacağız web tarayıcı var mı ve akıllı kumanda çıkıyor mu?
sarıçizmel dedi: Özellik olarak çok yakınlar. Fakat bence TCL marka televizyonu tercih edebilirsin. Bende TCL ürünlerini kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam ürün özelliklerine yazmamışlar ilk defa Smart TV alacağız web tarayıcı var mı ve akıllı kumanda çıkıyor mu?