TCL 50C645 veya Onvo 50OVF9000 alınır mı?

Yunus Tosun

Hectopat
Günlük kullanım için bir televizyon almayı düşünüyoruz. Oyun falan oynanmayacak, yalnızca dizi/film ve videolar izlemek amacıyla kullanılacak. Ekran veya ses kalitesinin çok iyi olmasına gerek yok, orta düzey uzun yıllar götürebilecek bir cihaz olsa yeterli bizim için. Şu anlık TCL 50C645 50" ve Onvo 50OVF9000 50" modelleri cazip geldi. Arada yaklaşık 5 bin TL fark olmasına rağmen TCL olanı almak şu anlık daha cazip geliyor. Sizce aradaki 5 bin TL'lik farka değer mi? Bu iki modelden birisi tercih edilebilir mi veya bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz cihaz var mıdır?

TCL 50C645 50"
Amazon.com.tr

Onvo 50OVF9000 50"

Model olarak bilgim yok ama marka olarak TCL.

Genel olarak yapmış olduğum araştırmalar doğrultusunda fiyat/performans açısından TCL markasını önerenlerin fazla olduğunu gördüm. Aynı özelliklere sahip Samsung ve LG markalarının ürünleri daha iyi olabilir tabii ki ama QLED teknolojisine sahip olduğu için bu fiyatta TCL benim için öne çıktı. TCL markasını hangi yönlerinden dolayı önermiyorsun belirtebilir misin? Onvo için ne diyorsun bir de?

Ben toplam 2 arkadaş 2 tane aldı ve aynı problem mevcut. Şikayetvara yazmıştım. THH'ye verdim kazandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…