TCL 50C655 50 inç 21500 liraya alınır mı?

Yazılımla alakalı sıkıntıları başka dile getirenler de var kullanan arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur. Cihazlar güncelleme alıyor mu, bu eksiklikler gideriliyor mu?

Android güncellemesi almadı cihaz hiç, yazılım güncellemesi de. Haliyle cihaz halen aynı. Alsa muhtemelen daha kötü olur, bu donanımda bu işletim sistemini kullanmaları hata bence.

Android güncellemesi almadı cihaz hiç, yazılım güncellemesi de. Haliyle cihaz halen aynı. Alsa muhtemelen daha kötü olur, bu donanımda bu işletim sistemini kullanmaları hata bence.

Bir konuda daha bilgi verebilirseniz çok sevinirim bu cihazlara Apple TV uygulaması yüklenebiliyor mu? TR Play Store'da Apple TV uygulaması yok sanki.

Bir konuda daha bilgi verebilirseniz çok sevinirim bu cihazlara Apple TV uygulaması yüklenebiliyor mu? TR Play Store'da Apple TV uygulaması yok sanki.

Play Store'de yok ama sanki önceden vardı diye hatırlıyorum, APK kurulup çalışabilir belki.

Sizdeki üst modeli nedir? Model ismini paylaşır mısınız?

Sizdeki üst modeli nedir? Model ismini paylaşır mısınız?

Tam hatırlamıyorum hocam, TV'ye çok bakmadığımdan model adına bakmadım. Uzun bir ismi vardı 55 inc ve içinde p harfi vardı model adında onu hatırlıyorum. Model isimleri ve görüntüsü benzediğinden şu anlık hatırlamıyorum.

Ek olarak bendeki kumandadaki yazılar 1 yıl içinde silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…