TCL 50P635 50 inç 4K alınır mı?

@Cakıldak34

Hocam, öncelikle teşekkür ederim. Ürün bugün geldi, daha tam deneme fırsatım olmadı ama ilk izlenim fena değil. 13 bin lira için gayet hoş duruyor. Kanal geçişleri bana normal geldi ama bir süre sonra yavaşlıyor, muhtemelen bu da öyle olacaktır. Ekran olarak, normal izleme açısından yeterli. Yakından baktım, çok sıkıntı göremedim, piksel gözükmüyordu en azından. Ama ilk bakışta gözüne takılan ilk şey, ekranın yanlarında çok da olmasa beyaz parlamalar oluyor. Benim için çok sıkıntı değil, sonuçta fiyatı ortada. Ama Netflix ve Prime'dan bir şeyler izlemek daha güzel geldi. Bir diğer konu, yanlardan bakınca görüntünün nasıl olduğu… Çok açı verdiğiniz zaman görüntü kayboluyor ve kararıyor. Laptop ile bağlama konusu demişsiniz, elimde bir laptop yok, o yüzden onu deneyemedim. Servis konusu da gayet iyiydi. Yani kısacası, bu fiyata alınabilir.

Çok bilgim ve deneyimim yok yorumlarım işinize yarar umarım.

@Cakıldak34

Hocam, öncelikle teşekkür ederim. Ürün bugün geldi, daha tam deneme fırsatım olmadı ama ilk izlenim fena değil. 13 bin lira için gayet hoş duruyor. Kanal geçişleri bana normal geldi ama bir süre sonra yavaşlıyor, muhtemelen bu da öyle olacaktır. Ekran olarak, normal izleme açısından yeterli. Yakından baktım, çok sıkıntı göremedim, piksel gözükmüyordu en azından. Ama ilk bakışta gözüne takılan ilk şey, ekranın yanlarında çok da olmasa beyaz parlamalar oluyor. Benim için çok sıkıntı değil, sonuçta fiyatı ortada. Ama Netflix ve Prime'dan bir şeyler izlemek daha güzel geldi. Bir diğer konu, yanlardan bakınca görüntünün nasıl olduğu… Çok açı verdiğiniz zaman görüntü kayboluyor ve kararıyor. Laptop ile bağlama konusu demişsiniz, elimde bir laptop yok, o yüzden onu deneyemedim. Servis konusu da gayet iyiydi. Yani kısacası, bu fiyata alınabilir.

Çok bilgim ve deneyimim yok yorumlarım işinize yarar umarım.

Kardeşim geri dönüş için teşekkür ediyorum, TCL'ler için olumsuz olarak okumuş olduğum yorumlardan birinin de, televizyonun kullanıma bağlı olarak içindeki işletim sisteminin şişmiş olmasıydı, sanırım böyle bir durum ile karşılaşılmış olduğu zaman uygulama ile ram temizleniyormuş. Kullanıcılar ortalama 1 haftalık bir kullanımda işletim sisteminin şiştiğini ve Tv'nin içindeki basit bir uygulama ile ramin temizlenebileceğini yazmış.

Benim incelemiş olduğum o modelde kumandasında kısayol tuşu vardı, tıkladığın zaman direkt olarak uygulamayı açıyor ve işletim sistemi içerisindeki belleği temizliyordu.

Mesela benim demiş olduğum bu uygulamanın bir benzeri "Piriform CCleaner" isimli bir uygulama ve ben uzun yıllar bu uygulamayı kişisel bilgisayarımda ön belleği temizleme adına kullandım.

Tekrardan hayırlı olsun, modelden ziyade benim için şu anlık önemli olan marka ve kullanıcıların yaşamış olduğu - hem olumlu hem de olumsuz anlamda- marka deneyimi.

Kişisel olarak benim de evimde kullanmış olduğum LG marka bir televizyon var. Bu ortalama 8-9 yıllık bir televizyon ve FULL HD yakın zamanda bende 4K'ya geçiş yapmayı planlıyorum ve şu an bende araştırma sürecindeyim.

Fiyat-Performans bandında en uygun TCL imiş gözüküyor ve şu an bu markaya yöneldim onun için gerek kısa vade de gerek ise uzun vade de kullanıcı yorumların benim için önemli.

Zamanın olur ise, birkaç haftalık kullanıcı deneyimini de deneyimlemeni ve yazmanı isteyeceğim senden, bu arada benim evimde kullandığım modelde kablosuz ağ bile yok, kablolu bağlıyorum Tv'yi nete. ( O kadar eski )

*Sendeki model de kablosuz ağ var mı, Amazon üzerinden bu Tv'ye bakmış olduğumda çok detay vermemişler, ben göremedim -Gerçi birçoğunda kablolu mu kablosuz mu bunu belirtmiyorlar, ben de bunun için soruyorum - *bir de sendeki bu model uydulu olan model mi?

Şimdiden teşekkür ediyorum
Hayırlı olmasını ve güle güle kullanmanı diliyorum

Evet, bellek temizleme için kısayol tuşu var. Guard diye servisten gelen, zaten onu söylüyor ara ara; buraya girip belleği temizleyin diye. Ayrıca, televizyona kablosuz internet bağlanıyor, o konuda sıkıntı yok. Ürün F/P olarak bence gayet iyi.

Evet, bellek temizleme için kısayol tuşu var. Guard diye servisten gelen, zaten onu söylüyor ara ara; buraya girip belleği temizleyin diye. Ayrıca, televizyona kablosuz internet bağlanıyor, o konuda sıkıntı yok. Ürün F/P olarak bence gayet iyi.
Ayrıca güncelleme direkt televizyondan yapılıyor.

Son düzenleme:

Ürünü Amazon üzerinden mi satın aldınız, bunu şunun için soruyorum anladığım kadarıyla kurulum için size servis gelmiş, ürün size geldikten sonra randevu falan mı aldınız yoksa gelen ekip mi kurulumu yaptı?

Geri dönüş için ayrıca teşekkür ediyorum sana, TCL marka televizyon alma yolunda ve yönünde olan birçok kişiye bu durum ve konu başlığı referans olmuş olacak

Yeni yılınız kutlu olsun, bende an itibari ile bu modeli aldım

TCL 55T7BGTV QLED 4K UHD 55 inç Uydulu​

Ürünü deneyimledikten sonra konu açacağım, kullanıcı deneyimlerin için tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Size de hayırlı olsun hocam. Evet, Amazon'dan aldım. İnternette aradığınızda servis numarasını buluyorsunuz. Bilkom'dan geliyorlar. İlk telefonda televizyon modeli filan soruluyor. Bir de gelen kişiye fatura göstermeniz gerekiyor. Konu o kadar.

Size de hayırlı olsun hocam. Evet, Amazon'dan aldım. İnternette aradığınızda servis numarasını buluyorsunuz. Bilkom'dan geliyorlar. İlk telefonda televizyon modeli filan soruluyor. Bir de gelen kişiye fatura göstermeniz gerekiyor. Konu o kadar.

Kardeşim tekrardan merhabalar, Amazon üzerinden ürünü aldım ve henüz bana ulaşmadı yalnız kurulumu sağlayacak ekipler hakkında bir telefon numarasına ulaşamadım.

Amazon çağrı merkezini aramış olduğumda, her iki görüşmemde de işime yaramayan telefon numaraları bana ilettiler. Bir tanesi bu -0850 622 6646- Amazon üzerindeki siparişler üzerinden hizmet vermediğini ifade ettiler

Sen İstanbul'da mı yaşıyorsun ve hangi numara üzerinden kurulum hizmeti almıştın

Teşekkürler

Merhaba, evet İstanbul'dayım. Ben bu 0850 209 98 25 numarayı aradım. Hem Amazon desteğe sorduğumda hem de internette aradığımda TCL'in kendi sayfasında bunu buldum. Arayınca Bilkom çıkıyor zaten. Ürün sabah geldi. Gelince direkt servisi aradım ve 2-3 saat sonra kuruluma geldiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı