TCL 50T6C alınır mı?

Bütçe
23000 TL

Rymoth

Kilopat
Yer
Tekirdağ / Süleymanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Düzeltme: Dostlar, PS5 bağlayıp oynamak için bu model televizyonu almayı düşünüyorum; sizce yeterli olur mu? Bu bütçelerde farklı bir alternatifi var mı? Ayrıca televizyonun 60 Hz olması çok büyük eksi olur mu, 120 Hz için para biriktirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 kullanmıyorum ama çoğu oyun zaten 60 fps'nin üstüne çıkamıyor diye duydum. O yüzden sorun olacağını sanmam.

Yalnız ben 50T6C'nin dayanıklılığından biraz şüpheliyim. Gece indirimlerinde vs. LG 50UA8500 alınabilir. 50T6C'ye kıyasla daha parlak.

PS5 kullanmıyorum ama çoğu oyun zaten 60 fps'nin üstüne çıkamıyor diye duydum. O yüzden sorun olacağını sanmam.

Yalnız ben 50T6C'nin dayanıklılığından biraz şüpheliyim. Gece indirimlerinde vs. LG 50UA8500 alınabilir. 50T6C'ye kıyasla daha parlak.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi LG olan model ? Eğer değer diyorsanız bütçemi zorlayıp onu tercih edebilirim. Bu aralıkta başka model yok herhalde zaten.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi LG olan model? Eğer değer diyorsanız bütçemi zorlayıp onu tercih edebilirim. Bu aralıkta başka model yok herhalde zaten.
Bence değer. 50"te OLED almayacaksanız en iyi cihaz şu an bu, bana göre. Örnek vermek gerekirse TCL P7K ile aynı anda aynı içerikte (Netflix - The Witcher) karşılaştırdım. TCL'de Dolby Vision ve QLED olmasına rağmen LG çok daha net, detaylı ve canlıydı.

Bence değer. 50"te OLED almayacaksanız en iyi cihaz şu an bu, bana göre. Örnek vermek gerekirse TCL P7K ile aynı anda aynı içerikte (Netflix - The Witcher) karşılaştırdım. TCL'de Dolby Vision ve QLED olmasına rağmen LG çok daha net, detaylı ve canlıydı.

Hocam o zaman biraz paraya kıyıp LG alacağım. Aslında şu Next markasının MiniLED modeli de var o nasıldır acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı