TCL 55C725 çok net göstermiyor

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. TCL 55C725 televizyonum 1080p kanallar da sanki 480p veya 720p'ymiş gibi gösteriyor. Çok net göstermiyor yani. Acaba bir ayar falan mı yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni sorun bende de var kablo tv kullanıyorum dolayısıyla kablo tv cihazından olabilir kalitesiz bir cihaz ama televizyonda ciddi ghosting problemide var bu tv yi cokta önermem

Ayni sorun bende de var kablo tv kullanıyorum dolayısıyla kablo tv cihazından olabilir kalitesiz bir cihaz ama televizyonda ciddi ghosting problemide var bu tv yi cokta önermem
Hocam biz görüntü ayarını yapınca gerçekten çok iyi oldu.

Nasıl bir ayar yaptınız ayrica kablo tv mi kullaniyorsunuz

Nasıl bir ayar yaptınız ayrica kablo tv mi kullaniyorsunuz
Hiremco diye bir uydu alıcısı kullanıyoruz hocam. 1080p uydu alıcısı. Ayarlardan Dinamikten Standart'a alınca daha net gözükmeye başlıyor. Parlaklığı da kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz hocam. Bu model gerçekten çok iyi bir model.

Kendi uydu alıcısı var televizyonun. Belki sizin uydu alıcınızdan kaynaklıdır.

Hocam TCL 725 ürününde hands free voice control diye bir ok google özelliği var diye gördüm sitesinde, bu TV'ye gömülü mikrofon varmış sesle aktive olan "Ok Google" komutu ile, bu özeliği açıp kurulumunu yapıp Türkçe dil desteği var mı bakabilir misiniz size zahmet? Çok merak ettim de.

Hocam Google Asistan da Türkçe Dil Desteği vardı.

Hocam Google Asistan da Türkçe Dil Desteği vardı.
Sesli şekilde "Ok google YouTube aç" dediğiniz zaman ve TV kumandası elinizde yokken bu şekilde TV de google asistan devreye girdi ve Türkçe dilinde miydi hocam yani? Doğru mu anladım acaba, teşekkürler.

Sesli şekilde "Ok google YouTube aç" dediğiniz zaman ve TV kumandası elinizde yokken bu şekilde TV de google asistan devreye girdi ve Türkçe dilinde miydi hocam yani? Doğru mu anladım acaba, teşekkürler.
Ben Hava Durumunu sormuştum. Bana da hava durumunu dedi. Türkçe dilindeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…