xenobi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 18 Şubat 2023 #1 TCL'nin 55C735 televizyonunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Genellikle film dizi vb. şeyler izleyeceğim oyun vs. oynamayacağım.
TCL'nin 55C735 televizyonunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Genellikle film dizi vb. şeyler izleyeceğim oyun vs. oynamayacağım.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 18 Şubat 2023 #2 Benim bilgim yok ama buradan bilgi alabilirsiniz. Aynı tv değilmiş kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim bilgim yok ama buradan bilgi alabilirsiniz. Aynı tv değilmiş kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et