Hannxpark Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ileride konsol alacağım için televizyon bakıyorum. Bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Merhaba, ileride konsol alacağım için televizyon bakıyorum. Bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Ağustos 2023 #2 Philips 65PUS8887
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #3 İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip cihazlar. Tek farkı TCL fazladan 144 Hz destekliyor.
Hannxpark Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 demircay dedi: Philips 65pus8887. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. Murat Can Şimşek dedi: İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip cihazlar. Tek farkı TCL fazladan 144 Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında ?
demircay dedi: Philips 65pus8887. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. Murat Can Şimşek dedi: İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip cihazlar. Tek farkı TCL fazladan 144 Hz destekliyor. Genişletmek için tıkla... TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında ?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Ağustos 2023 #5 Şekil sukul istiyorsan philips ama servisi berbat... Ben TCL alirdim.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #6 Hannxpark dedi: Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında ? Genişletmek için tıkla... QLED daha kalitelidir.
Hannxpark dedi: Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında ? Genişletmek için tıkla... QLED daha kalitelidir.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Ağustos 2023 #7 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Şekil sukul istiyorsan Philips ama servisi berbat... Ben TCL alirdim. Genişletmek için tıkla... Philips TV kullanıyorum 1 kez kumanda bozuldu. Servisiyle hiç sorun yaşamadım. Hannxpark dedi: Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında? Genişletmek için tıkla... QLED daha kaliteli. Fakat ben TCL ürünlerini Philips'e kıyasla daha kalitesiz buluyorum.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Şekil sukul istiyorsan Philips ama servisi berbat... Ben TCL alirdim. Genişletmek için tıkla... Philips TV kullanıyorum 1 kez kumanda bozuldu. Servisiyle hiç sorun yaşamadım. Hannxpark dedi: Bende onu düşünüyorum ama TCL olan QLED kafamı karıştırıyor. TCL QLED Philips LED çok bir fark var mı aralarında? Genişletmek için tıkla... QLED daha kaliteli. Fakat ben TCL ürünlerini Philips'e kıyasla daha kalitesiz buluyorum.