agroN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Yeni evleniyorum. Evime TV almak istiyorum. 65-75 inc QLED TV düşünüyorum. Bu televizyon alınır mı? Bu fiyatlara başka bir alternatif var mıdır?
Merhaba. Yeni evleniyorum. Evime TV almak istiyorum. 65-75 inc QLED TV düşünüyorum. Bu televizyon alınır mı? Bu fiyatlara başka bir alternatif var mıdır?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.576 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #2 QLED şart mı?
agroN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 cenkkk dedi: QLED şart mı? Genişletmek için tıkla... Yani QLED'de siyahlar biraz daha iyi, renkler biraz daha net oluyor. Yakın bir şey önerirseniz olabilir. Film falan izlerken siyahların gri görünmesinden nefret ediyorum ancak OLED alacak para da yok. Mecbur Qled diye düşünüyorum
cenkkk dedi: QLED şart mı? Genişletmek için tıkla... Yani QLED'de siyahlar biraz daha iyi, renkler biraz daha net oluyor. Yakın bir şey önerirseniz olabilir. Film falan izlerken siyahların gri görünmesinden nefret ediyorum ancak OLED alacak para da yok. Mecbur Qled diye düşünüyorum