ERA57 Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Başlıkta belirttiğim gibi bu TV üzer mi, yoksa sever mi TCL C745 QLED Oyun TV |Televizyon| TCL Türkiye Güzel görüntü akıcı film izleyebileceğim kasmayan bir TV gerek bu nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Başlıkta belirttiğim gibi bu TV üzer mi, yoksa sever mi TCL C745 QLED Oyun TV |Televizyon| TCL Türkiye Güzel görüntü akıcı film izleyebileceğim kasmayan bir TV gerek bu nasıldır?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Ara yüzü akıcı, kasma yapmaz. Ben genelde gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum C645 modelini. Bu bir üst modeli. Size son derece yetecektir.
Ara yüzü akıcı, kasma yapmaz. Ben genelde gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum C645 modelini. Bu bir üst modeli. Size son derece yetecektir.
ERA57 Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 KİNGSEMİH dedi: Ara yüzü akıcı, kasma yapmaz. Ben genelde gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum C645 modelini. Bu bir üst modeli. Size son derece yetecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
KİNGSEMİH dedi: Ara yüzü akıcı, kasma yapmaz. Ben genelde gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum C645 modelini. Bu bir üst modeli. Size son derece yetecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 560 3 Eylül 2024 #4 TCL yeni çıkan modellerin parçaları yok piyasada.