TCL 65C755 alınır mı?

Fatihakgl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar TCL 65C755 satın almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz var mı? Oyun, dijital platformlar kullanacağım RTX 4080 Super'li sistemi TV de oyunlarda kullanacağım.
OLED düşünmüyorum sebebi de ekran yanıkları. Öncelikli mini LED QLED olması.

Söylediğiniz TV gayet alınabilir model.

Bu fiyatlara Samsung, LG modellerde var gerçek siyah ve film keyfi de önceliğim bu özelikleri kağıt üstünde sağlıyor ve araştımalarım sonucu ürün güzellemesi (reklam) yapan YouTuber'larda var gerçek kullanıcı yorumu istiyorum aslında.
Teşekkür ederim.

Bu fiyatlara Samsung, LG modellerde var gerçek siyah ve film keyfi de önceliğim bu özelikleri kağıt üstünde sağlıyor ve araştımalarım sonucu ürün güzellemesi (reklam) yapan YouTuber'larda var gerçek kullanıcı yorumu istiyorum aslında.
Teşekkür ederim.
Haklısınız. TCL'nin bu modelin benzerini halamlarda deneyimlemiştim gerçekten çok iyi siyahları var. Ses kalitesi de oldukça iyi, bass falan vuruyor bildiğiniz. Ama sağlam ömürlük bir cihaz istiyorsanız LG'den şaşmayın derim. 42 inçlik televizyon 15. yılını devirdi daha bana mısın demiyor.

Ürünü dün teslim aldım ve kullandım ve şunu söyleyebilirim ki PS5 ile muazzam oyun deneyimi var. Birkaç bölüm dizi ve deneme amaçlı The Batman filmini açtım ki bu film oldukça karanlık bir film, müthiş bir film deneyimi de yaşadım. Ses konusunda benim bu zamana kadar bir TV'de kullandığım en iyi ses deneyimine sahip. 40 seviye üstüne çıkınca çok mu ses yapıyorum diye rahatsız oluyorsunuz ki onkyo ses sistemi kullanıyor. Basları oldukça dolgun.

Maç yayınlarında ghosting oluyormuş bu modelde. Kullanıcılar yorum yapabilir mi bu konuda? Ayarlarla düzeliyor mu acaba yoksa sabit bir sorun mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı