M melkorrr Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 102 14 Temmuz 2022 #1 Esenlikler. Kulaklık almak istiyorum, bu iki ürün arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Ve siz olsanız hangisini alırdınız? TCL MOVEAUDIO S600: MOVEAUDIO S600 Honor Earbuds 2 Lite: HONOR Earbuds 2 Lite | HONOR Resmi Sitesi (Türkiye) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Esenlikler. Kulaklık almak istiyorum, bu iki ürün arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Ve siz olsanız hangisini alırdınız? TCL MOVEAUDIO S600: MOVEAUDIO S600 Honor Earbuds 2 Lite: HONOR Earbuds 2 Lite | HONOR Resmi Sitesi (Türkiye)
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 21 Temmuz 2022 #2 TCL S600 kullanıyorum, genel anlamda memnunum fakat basslar konusunda tatmin etmedi beni maalesef. Ortalama bir kulaklıktan hallice bass konusunda. Ancak basslar dışında oldukça memnunum. Honor konusunda bir şey diyemeyeceğim tecrübe etmediğim için.
TCL S600 kullanıyorum, genel anlamda memnunum fakat basslar konusunda tatmin etmedi beni maalesef. Ortalama bir kulaklıktan hallice bass konusunda. Ancak basslar dışında oldukça memnunum. Honor konusunda bir şey diyemeyeceğim tecrübe etmediğim için.