3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ocak 2022 #1 Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur.
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 20 Ocak 2022 #2 353380 dedi: Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur. Genişletmek için tıkla... yani şu anlık f/p açısından iyi kulaklık. Ama bütçen biraz daha yüksek olsaydı taotronics önerecektim
353380 dedi: Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur. Genişletmek için tıkla... yani şu anlık f/p açısından iyi kulaklık. Ama bütçen biraz daha yüksek olsaydı taotronics önerecektim
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ocak 2022 #3 yigittheokcu dedi: yani şu anlık f/p açısından iyi kulaklık. Ama bütçen biraz daha yüksek olsaydı taotronics önerecektim Genişletmek için tıkla... Doğru hocam, ancak bana müzik dinlesem yeter kafasında olduğum için TCL S150 yeterli gelecek diye düşünüyorum, teşekkürler yorumunuz için.
yigittheokcu dedi: yani şu anlık f/p açısından iyi kulaklık. Ama bütçen biraz daha yüksek olsaydı taotronics önerecektim Genişletmek için tıkla... Doğru hocam, ancak bana müzik dinlesem yeter kafasında olduğum için TCL S150 yeterli gelecek diye düşünüyorum, teşekkürler yorumunuz için.
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 20 Ocak 2022 #4 353380 dedi: Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur. Genişletmek için tıkla... taotronicsin mikrofon ve bası baya kaliteli bir kulaklık ama fiyatı 350 tl bişey ve çoğu siyah
353380 dedi: Sorum bu kulaklık alınır mı? Piyasa kötü şu an, bu bütçede başka ne alınabilir Bluetooth olarak? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/tcl-s150-tws-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV000001B6TD?magaza=MiLandTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.2 Bu tipte olursa çok iyi olur ve renk beyaz olursa da iyi olur. Genişletmek için tıkla... taotronicsin mikrofon ve bası baya kaliteli bir kulaklık ama fiyatı 350 tl bişey ve çoğu siyah
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ocak 2022 #5 yigittheokcu dedi: taotronicsin mikrofon ve bası baya kaliteli bir kulaklık ama fiyatı 350 tl bişey ve çoğu siyah Genişletmek için tıkla... Evet maalesef kulaklıkta siyah renk sevmiyorum, ondan dolayı TCL alacağım gibi teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için.
yigittheokcu dedi: taotronicsin mikrofon ve bası baya kaliteli bir kulaklık ama fiyatı 350 tl bişey ve çoğu siyah Genişletmek için tıkla... Evet maalesef kulaklıkta siyah renk sevmiyorum, ondan dolayı TCL alacağım gibi teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için.
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 20 Ocak 2022 #6 353380 dedi: Evet maalesef kulaklıkta siyah renk sevmiyorum, ondan dolayı TCL alacağım gibi teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... rica ederim
353380 dedi: Evet maalesef kulaklıkta siyah renk sevmiyorum, ondan dolayı TCL alacağım gibi teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... rica ederim
efeslymn Femtopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #7 Bence biraz bütçeyi arttırıp OPPO ENCO AIR'e yönelmelisin.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ocak 2022 #8 efeslymn dedi: Bence biraz bütçeyi arttırıp OPPO ENCO AIR'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemin neredeyse 2 katı biraz zor gibi şuan o ama ileriki dönemlerde düşüneceğim, teşekkürler.
efeslymn dedi: Bence biraz bütçeyi arttırıp OPPO ENCO AIR'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemin neredeyse 2 katı biraz zor gibi şuan o ama ileriki dönemlerde düşüneceğim, teşekkürler.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 20 Ocak 2022 #9 efeslymn dedi: Bence biraz bütçeyi arttırıp OPPO ENCO AIR'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 3 katı kadar
efeslymn dedi: Bence biraz bütçeyi arttırıp OPPO ENCO AIR'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 3 katı kadar