Mr. Door
Centipat
Daha fazla
11.09.2025 tarihinde Gazioğlu Arçelik Bayi'den (beyazesyaevimde.com) TCL 65C755 televizyon aldım. Bayi bana bulunduğum Kağıthane bölgesi için TCL servisinin ürünü kendilerinden alacağını ve eve getireceğini söyledi. Aynı gün bayi kayıt oluşturdu ve telefonuma Bilkom'dan kayıt oluşturulmuştur sms'i geldi. Yine aynı gün yetkili servis olan Koçak Elektronik +902122826210 numarasından beni aradı ancak dönemedim. Ertesi gün olan 12.09.2025 tarihinde kendilerini aradım. Telefondaki hanımefendi bana eve getirme gibi bir hizmetleri olmadığını, ürünün bana geleceğini ve daha sonra servisin gelip kurulum yapacağını söyledi. Kendisine, bayinin bana anlattığı durumu anlattığımda hangi bayi olduğunu sorup telefon numarasını istedi ve bu bilgileri verdim. Hanımefendinin konuşması son derece ilgisizdi ve çocuk azarlar gibi konuşuyordu. Bayi ile konuşup dönüş sağlayacağını belirtti. Bayi ile konuşup durumu anlattığımda ise daha önce sürekli bu bölge için taşımayı şubeden eve servisin yaptığını, neden böyle söylediklerini bilmediğini ve TCL'den / Bilkom'dan şikayet oluşturabileceğimi söyledi. Telefondaki beyefendiye servisin onları arayacağını söylediğini belirttiğimde böyle bir arama almadıklarını belirtti. Tekrar servis olan Koçak Elektronik ile iletişime geçtiğimde aynı hanımefendi daha aramadığını, servis müdürüyle iletişime geçeceğini, bana dönüş yapacaklarını yine aynı şekilde azarlar gibi ve ilgisizce belirtti. Bunun üzerine bayinin söylediği gibi ana müşteri hizmetlerinden şikayet oluşturmak için 08502099825 numarasını aradım. Durumu izah ettiğimde telefondaki hanımefendi Arçelik bayisinin kendilerini aradığını, sorunu çözeceklerini belirtti. Süreçle ilgili bilgi almak istediğimde kaçamak cevapları yine bir önceki hanımefendi gibi üstten, azarlayarak ve laubalice verdi. Kendisine yetkili servisin ilgisizliğinden bahsetmek istediğimde dinlemedi ve görüşmek üzere diyerek telefonu kapattı. Bugün (12.09.2025) telefonuma servis kaydımın iptal edildiğinde dair bir SMS geldi. Koçak Elektronik ile görüştüğümde bayi ile konuştuklarını ve gerekli açıklamayı onların yapacağı gibi saçma sapan bir cevap verildi. Bayi ile konuştuğumda yarın bilgi vereceğiz size bize TCL'den dönüş olmadı dendi. Sizce ne yapmam lazım bu noktadan sonra?