Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:10 #1 Arkadaşlar TCL akıllı telefon üretmeyi bıraktı mı? Piyasada hiç görmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:16
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 895 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:48 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar TCL akıllı telefon üretmeyi bıraktı mı? Piyasada hiç görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Üretiyor da buraya getirmiyorlar. Mesele daha eylülde çıkmış bir tane. TCL NxtPaper 60 Ultra - Full phone specifications www.gsmarena.com
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar TCL akıllı telefon üretmeyi bıraktı mı? Piyasada hiç görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Üretiyor da buraya getirmiyorlar. Mesele daha eylülde çıkmış bir tane. TCL NxtPaper 60 Ultra - Full phone specifications www.gsmarena.com
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 Dün 16:49 #3 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar TCL akıllı telefon üretmeyi bıraktı mı? Piyasada hiç görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yok. İyi ki gelmiyor buraya en son gelenler düşük segmentti.
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar TCL akıllı telefon üretmeyi bıraktı mı? Piyasada hiç görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yok. İyi ki gelmiyor buraya en son gelenler düşük segmentti.