DJ Sir MC Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 TCL P725 Google TV kullanıyorum. Televizyonun görüntülü konuşma özelliği var Google meet destekliyor. Televizyona nasıl bir kamera almalıyım sizce?
TCL P725 Google TV kullanıyorum. Televizyonun görüntülü konuşma özelliği var Google meet destekliyor. Televizyona nasıl bir kamera almalıyım sizce?
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 6 Mart 2024 #2 DJ Sir MC dedi: TCL P725 Google TV kullanıyorum. Televizyonun görüntülü konuşma özelliği var Google meet destekliyor. Televizyona nasıl bir kamera almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kamera ile rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.
DJ Sir MC dedi: TCL P725 Google TV kullanıyorum. Televizyonun görüntülü konuşma özelliği var Google meet destekliyor. Televizyona nasıl bir kamera almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kamera ile rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.
DJ Sir MC Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 Yıllar öncesinden kalma bir VGA kamera vardı ama ondan görüntü gelmedi. Cevabınız için teşekkür ederim.
Yıllar öncesinden kalma bir VGA kamera vardı ama ondan görüntü gelmedi. Cevabınız için teşekkür ederim.