TCL vs LG Televizyon

batmandakiadam12

Centipat
Merhaba. Maç ve film izlemek ve aynı zamanda oyun oynamak için bir TV arıyorum. Fakat TCL televizyonların fiyatları LG televizyonlara göre daha düşük. Sizce hangisi daha iyidir?

TCL tam bir F/P ürünü diyebilirim. Elbette LG gibi bir marka ile yarışamaz ama her ikisinde de sorunlar bazen olabiliyor. Fiyatına göre kaliteli bir deneyim sunuyor. Hangi modeli düşünüyorsanız belirtin yorum yapayım.

Hocam TCL 65T7B ve LG 65QNED86A6A
Ürünleri arasında seçim yapmaya çalışıyorum

Şöyle ki hemen hemen herşey aynı. Sadece farkları TCL 60Hz ekran sunarken LG 144Hz ekran sunuyor ve bu da ciddi bir fark yaratıyor. Onun dışında LG yapay zeka temalı ekran mevcut TCL de ise bu yok. Diğer kalan çoğu şey aynı olabilir. Buradan diğer karşılaştırmalara bir göz at istersen.

Anladım hocam çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle LG alıcam

Anladım hocam çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle LG alacağım

Açık ara orada LG elbette. Fakat fiyat olarak baktığımızda rekabet oranı ne yazık ki saçma düzeyde kalıyor. Bana kalırsa TCL 65C6k modeli daha mantıklı. Özellikle ben bir de yazılım tarafına bakıyorum. Ama tabii tam gözle görmek lazım kronik sorun olur ekran tam istediğimiz gibi mi vs.

TCL artık çok sağlam ve uzun ömürlü ürünler yapıyor. LG den 1 tık önde diyebilirim. Hemde fiyatları uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…