R ranch99 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar TCP Optimizer ile ayar yapmaya çalışıyorum fakat bazı ayarlar reset attıktan sonra gözükmüyor bu ayarlar uygulanmış mıdır sizce nasıl kontrol edebilirim veya ayarlar olmuyorsa nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 32,3 KB · Görüntüleme: 115 Ekran Alıntısı1.PNG 41,1 KB · Görüntüleme: 107
Arkadaşlar TCP Optimizer ile ayar yapmaya çalışıyorum fakat bazı ayarlar reset attıktan sonra gözükmüyor bu ayarlar uygulanmış mıdır sizce nasıl kontrol edebilirim veya ayarlar olmuyorsa nasıl düzeltebilirim?
Biops Kilopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 242 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boştayım 14 Eylül 2024 #2 İşleme başlamadan evvel windows üzerinden geri yükleme noktası oluşturun olası hatalarda geri dönüşünüz olur hem. Artı 0 Eksi
İşleme başlamadan evvel windows üzerinden geri yükleme noktası oluşturun olası hatalarda geri dönüşünüz olur hem.
KS KS R ranch99 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Biops dedi: İşleme başlamadan evvel windows üzerinden geri yükleme noktası oluşturun olası hatalarda geri dönüşünüz olur hem. Genişletmek için tıkla... yedek aldım fakat dediğim gibi ayar yaptıktan sonra bazı ayarlar boşluk gözüküyo sebebi nedir nasıl düzelteblirim. Artı 0 Eksi
Biops dedi: İşleme başlamadan evvel windows üzerinden geri yükleme noktası oluşturun olası hatalarda geri dönüşünüz olur hem. Genişletmek için tıkla... yedek aldım fakat dediğim gibi ayar yaptıktan sonra bazı ayarlar boşluk gözüküyo sebebi nedir nasıl düzelteblirim.