Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #1 Ngrok alternatifi program arıyorum ngrok gibi olacak ama tcp/udp portu açabilecek. Böyle bir program var mı?
Ngrok alternatifi program arıyorum ngrok gibi olacak ama tcp/udp portu açabilecek. Böyle bir program var mı?
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #2 Portmap. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #3 nebileyimabi dedi: Portmap. Genişletmek için tıkla... Anlatımlı bir videosu var mı programın? Veya siz programdan nasıl port açılacağını biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
nebileyimabi dedi: Portmap. Genişletmek için tıkla... Anlatımlı bir videosu var mı programın? Veya siz programdan nasıl port açılacağını biliyor musunuz?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 26 Ocak 2022 #4 Ücretli VPN'ler var port açan.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #5 enesxq dedi: Ücretli VPN'ler var port açan. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz lazım bana.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 26 Ocak 2022 #6 Harry Da Souza dedi: Hocam ücretsiz lazım bana. Genişletmek için tıkla... Ngroktan iyisi yok ücretsiz olarak neden alternatif seçenekler arıyorsunuz?
Harry Da Souza dedi: Hocam ücretsiz lazım bana. Genişletmek için tıkla... Ngroktan iyisi yok ücretsiz olarak neden alternatif seçenekler arıyorsunuz?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #7 enesxq dedi: Ngroktan iyisi yok ücretsiz olarak neden alternatif seçenekler arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ngrok'ta sadece tcp açılıyor hocam. Bana tcp/udp port açabileceğim bir uygulama lazım.
enesxq dedi: Ngroktan iyisi yok ücretsiz olarak neden alternatif seçenekler arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ngrok'ta sadece tcp açılıyor hocam. Bana tcp/udp port açabileceğim bir uygulama lazım.
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #8 Harry Da Souza dedi: Anlatımlı bir videosu var mı programın? Veya siz programdan nasıl port açılacağını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sana bir OpenVPN Config'i veriyor bağlanıyorsun ve oluyor verdiği IP hiç değişmiyor da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatımlı var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Harry Da Souza dedi: Anlatımlı bir videosu var mı programın? Veya siz programdan nasıl port açılacağını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sana bir OpenVPN Config'i veriyor bağlanıyorsun ve oluyor verdiği IP hiç değişmiyor da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatımlı var.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #9 nebileyimabi dedi: Sana bir OpenVPN Config'i veriyor bağlanıyorsun ve oluyor verdiği IP hiç değişmiyorda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada anlatımlı var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana tcp/udp lazım portları ayrı ayrı açsam aynı işlevi görür mü?
nebileyimabi dedi: Sana bir OpenVPN Config'i veriyor bağlanıyorsun ve oluyor verdiği IP hiç değişmiyorda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada anlatımlı var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana tcp/udp lazım portları ayrı ayrı açsam aynı işlevi görür mü?
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #10 Harry Da Souza dedi: Hocam bana tcp/udp lazım portları ayrı ayrı açsam aynı işlevi görür mü? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Harry Da Souza dedi: Hocam bana tcp/udp lazım portları ayrı ayrı açsam aynı işlevi görür mü? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki olmaz.