tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 12 Mart 2019 #1 TCP/UDP port açtım ama bu siteden bakıyorum ve kapalı görünüyor. Modem arayüzünde açık görünüyor. Başlangıç bitiş portlarının hepsi aynı. WAN Arayüzü : MyISP_ATM Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2019
TCP/UDP port açtım ama bu siteden bakıyorum ve kapalı görünüyor. Modem arayüzünde açık görünüyor. Başlangıç bitiş portlarının hepsi aynı. WAN Arayüzü : MyISP_ATM
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Mart 2019 #2 Cihaza sabit IP vermeniz gerek. Güvenlik Duvarını da kapamanız gerek.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 12 Mart 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Cihaza sabit IP vermeniz gerek. Güvenlik Duvarını da kapamanız gerek. Genişletmek için tıkla... NO-IP ile sabitledim zaten Güvenlik duvarı kapalı. Zyxel modem kullanıyorum. Timeout sorunu veriyor başka bir siteden kontrol ettim. Son düzenleme: 12 Mart 2019
Recep Baltaş dedi: Cihaza sabit IP vermeniz gerek. Güvenlik Duvarını da kapamanız gerek. Genişletmek için tıkla... NO-IP ile sabitledim zaten Güvenlik duvarı kapalı. Zyxel modem kullanıyorum. Timeout sorunu veriyor başka bir siteden kontrol ettim.