knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 9 Temmuz 2020 #1 Hemen kısaca, beyaz temalı bir sistem topluyorum gözüme takıldı ARGB'leri çok güzel hava akışı nasıldır? Kullananlar varsa anlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Hemen kısaca, beyaz temalı bir sistem topluyorum gözüme takıldı ARGB'leri çok güzel hava akışı nasıldır? Kullananlar varsa anlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Temmuz 2020 #2 Stok bulabilirseniz gayet güzel. Farklı bir alternatif olarak: Amazon.com.tr
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #3 Server Busy . Hocam böyle bir model gözüme çarptı. Hava akışı gayet iyi ve beyaz. Bakabilirsiniz.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 9 Temmuz 2020 #4 Yener K. dedi: Server Busy . Hocam böyle bir model gözüme çarptı. Hava akışı gayet iyi ve beyaz. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürün gayet iyiye benziyor fakat malesefki RGB ürün arıyorum. Sylveon dedi: Stok bulabilirseniz gayet güzel. Farklı bir alternatif olarak: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Baya hoş duruyor araştıracağım.
Yener K. dedi: Server Busy . Hocam böyle bir model gözüme çarptı. Hava akışı gayet iyi ve beyaz. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürün gayet iyiye benziyor fakat malesefki RGB ürün arıyorum. Sylveon dedi: Stok bulabilirseniz gayet güzel. Farklı bir alternatif olarak: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Baya hoş duruyor araştıracağım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Temmuz 2020 #5 Kaliteli ve geniş bir kasa XPG ve önü mesh olmamasına rağmen yeterli hava giriş yerlerini var sıkıntı olmaz.
Kaliteli ve geniş bir kasa XPG ve önü mesh olmamasına rağmen yeterli hava giriş yerlerini var sıkıntı olmaz.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 10 Temmuz 2020 #6 Sylveon dedi: Kaliteli ve geniş bir kasa XPG ve önü mesh olmamasına rağmen yeterli hava giriş yerlerini var sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ben kararımı verdim TD500 alacağım başka bir konu daha vardı ve bir iki inceleme izledim kararımı verdim ama çok sağ olun hocam.
Sylveon dedi: Kaliteli ve geniş bir kasa XPG ve önü mesh olmamasına rağmen yeterli hava giriş yerlerini var sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ben kararımı verdim TD500 alacağım başka bir konu daha vardı ve bir iki inceleme izledim kararımı verdim ama çok sağ olun hocam.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Temmuz 2020 #7 Stok bulabilirsenizz TD 500 alabilirsiniz