Merhabalar, TD 9970 modemim var, kablosuz bağlantıya hız sınırı koymak istiyorum. Araştırmalarıma göre bu modeme hız sınır koyulabiliyor. Fakat benim arayüzümde Qos ayarını bulamadım. Modeme yazılım güncellemesi de yaptım genede fark etmedi. Bant genişliği kontrolü ayarı var pek anlamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Misafir ağa bant genişliği kontrolü ekle yapıyorum. 2 mb indiriyorum ama kablolu bağlantı da ve diğer wifi ağında da kısıtlama oluyor. Yanlış bir ayar yaptıysam fotoğraflı anlatır mısınız adımları öyle daha yararlı olur.
Misafir ağa bant genişliği kontrolü ekle yapıyorum. 2 mb indiriyorum ama kablolu bağlantı da ve diğer wifi ağında da kısıtlama oluyor. Yanlış bir ayar yaptıysam fotoğraflı anlatır mısınız adımları öyle daha yararlı olur.
Anladım benim modeme bağlanan kullanıcılar wifi üzerinden bağlanıyor onlara hız koyulmuyor. Saçmalık modemin böyle özelliği olduğu yazıyor ama öyle bir ayar yok .
Tamam sorunu çözdüm. Misafir ağa bant genişliği koymak için bant genişliği değerlerini çok düşük yapmıştım ( Misafir ağa koyduğumu sandığım için). Şimdi bant genişliği kontrolündeki hızı koyabildiğim kadar yüksek koydum. Misafir ağa koyduğum bant genişliğini de düşük koydum ve durumu çözdüm. Çok teşekkürler.
Tamam sorunu çözdüm. Misafir ağa bant genişliği koymak için bant genişliği değerlerini çok düşük yapmıştım ( Misafir ağa koyduğumu sandığım için). Şimdi bant genişliği kontrolündeki hızı koyabildiğim kadar yüksek koydum. Misafir ağa koyduğum bant genişliğini de düşük koydum ve durumu çözdüm. Çok teşekkürler.
Baya insaflı davranmışsın. Bu arada ek bilgi vereyim: Onlar zaten senin hızına ( paket hızın - 2000 = senin kesin alacağın hızın. Eğer misafir ağı az kullanılıyorsa sen limitsiz olduğun için onların da hızını kullanabiliyorsun.