Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Temmuz 2020 #11 Snoop TOK dedi: Modemi resetlersem modem arayüzünde bir kullanıcı adı ve şifre gibi bir şey istiyordu o da gider mi? Genişletmek için tıkla... Varsayılan kullanıcı adı ve şifreye döner ki o da genelde admin admin ya da admin password olur.
Snoop TOK dedi: Modemi resetlersem modem arayüzünde bir kullanıcı adı ve şifre gibi bir şey istiyordu o da gider mi? Genişletmek için tıkla... Varsayılan kullanıcı adı ve şifreye döner ki o da genelde admin admin ya da admin password olur.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 17 Temmuz 2020 #12 Recep Baltaş dedi: Varsayılan kullanıcı adı ve şifreye döner ki o da genelde admin admin ya da admin password olur. Genişletmek için tıkla... Ben o kısımdan bahsetmemiştim açıkçası. Snoop TOK dedi: Şuna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş dedi: Varsayılan kullanıcı adı ve şifreye döner ki o da genelde admin admin ya da admin password olur. Genişletmek için tıkla... Ben o kısımdan bahsetmemiştim açıkçası. Snoop TOK dedi: Şuna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla...
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 17 Temmuz 2020 #13 Snoop TOK dedi: Ben o kısımdan bahsetmemiştim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet kullanıcı adı ve şifresi silinir.
Snoop TOK dedi: Ben o kısımdan bahsetmemiştim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet kullanıcı adı ve şifresi silinir.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 17 Temmuz 2020 #14 Computer Hardware dedi: Evet kullanıcı adı ve şifresi silinir. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlersem AirFiber için yapılan bütün ayarlar gider.
Computer Hardware dedi: Evet kullanıcı adı ve şifresi silinir. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlersem AirFiber için yapılan bütün ayarlar gider.