160 m^2 3 oda 1 salon olan bir evde TD-W9970 olan modemim Wi-Fi performansı eski teknoloji olmasından dolayı çok kötü durumda. Site içerisinde oturuyorum ve Wi-Fi sinyalleri çok karışmış bir durumda. PowerLine ve mesh ağ çözümleri üzerine biraz araştırma yaptım fakat hangisi daha garanti sonuç verir karar veremedim.
PowerLine: https://www.amazon.com.tr/TP-Link-T...9678d9&pd_rd_wg=LWbvK&pd_rd_i=B00C2ICYPC&th=1
Mesh: TP-Link Deco E4 (3-Pack), AC1200 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi Sistemi : Amazon.com.tr
Bulunduğum bina yaklaşık 6-7 yaşlarında. Elektrik tesisatı olarak PowerLine ile sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum fakat sigorta kutusunda diğer sigortalardan geçiş yapacağı için hız konusunda endişelerim var. 35 Mbps internet kullanıcısıyım. Bu hızın ne kadarını PowerLine ile dağıtabilirim?
Mesh kısmında ise bir sitede bulunan Wi-Fi yayın kirliliği içerisinde ne kadar temiz yayın alırım kestiremiyorum.
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz veya farklı bir çözüm uygulamak isteseydiniz nasıl bir çözüm uygulardınız? Aynı işi yapan uygun fiyatlı başka ürün önerilerine de açığım.