simokk6 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 14 Kasım 2020 #1 Bir Minecraft sunucusu için modemim üzerinden port açmak istiyorum ancak izlediğim videolarda ve baktığım internet siteleri üzerinden sadece iletim bölümü diye bir şey var. Ancak benim modem arayüzümde öyle bir bölüm yok. Nereden port açabilirim?
Bir Minecraft sunucusu için modemim üzerinden port açmak istiyorum ancak izlediğim videolarda ve baktığım internet siteleri üzerinden sadece iletim bölümü diye bir şey var. Ancak benim modem arayüzümde öyle bir bölüm yok. Nereden port açabilirim?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Kasım 2020 #2 Buradan.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Kasım 2020 #3 ISS Nedir? Statik IP Alıyor musunuz? Bu ikisini de söylerseniz size port açsanız dahi arkadaşlarınızın giremeyeceği bilgisini verebilirim.
ISS Nedir? Statik IP Alıyor musunuz? Bu ikisini de söylerseniz size port açsanız dahi arkadaşlarınızın giremeyeceği bilgisini verebilirim.
simokk6 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 14 Kasım 2020 #4 Eren AK dedi: ISS Nedir? Statik IP Alıyor musunuz? Bu ikisini de söylerseniz size port açsanız dahi arkadaşlarınızın giremeyeceği bilgisini verebilirim. Genişletmek için tıkla... ISS ve Statik IP'nin ne olduğunu bilmiyorum. Ve evet. Arkadaşlarım giremiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eren AK dedi: ISS Nedir? Statik IP Alıyor musunuz? Bu ikisini de söylerseniz size port açsanız dahi arkadaşlarınızın giremeyeceği bilgisini verebilirim. Genişletmek için tıkla... ISS ve Statik IP'nin ne olduğunu bilmiyorum. Ve evet. Arkadaşlarım giremiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Kasım 2020 #5 simokk6 dedi: ISS ve Statik IP'nin ne olduğunu bilmiyorum. Ve evet. Arkadaşlarım giremiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ISS Yani hangi firmadan internet alıyorsunuz Türk Telekom, Vodafone vs?
simokk6 dedi: ISS ve Statik IP'nin ne olduğunu bilmiyorum. Ve evet. Arkadaşlarım giremiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ISS Yani hangi firmadan internet alıyorsunuz Türk Telekom, Vodafone vs?