TheEfso Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 120 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Merhaba, Modem: TD-W9970v3 Kalktığımda Wi-Fi ağı yoktu, modemden dızzz diye ses geliyordu ve sadece Power ışığı yanıp sönüyordu, adaptörü değiştirdim. Şimdi ses kesildi ama ağ gelmedi ve ışıklar şöyle tekrar ediyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzelmesi için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Merhaba, Modem: TD-W9970v3 Kalktığımda Wi-Fi ağı yoktu, modemden dızzz diye ses geliyordu ve sadece Power ışığı yanıp sönüyordu, adaptörü değiştirdim. Şimdi ses kesildi ama ağ gelmedi ve ışıklar şöyle tekrar ediyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzelmesi için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.830 Çözümler 62 20 Şubat 2023 #2 Reset deliğine iğne sokup reset atmayı çalıştın mı modeme?
TheEfso Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 120 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 SunSet dedi: Reset deliğine iğne sokup reset atmayı çalıştın mı modeme? Genişletmek için tıkla... Denedim, birşey değişmedi. Kondansatör şişmiş TheEfso dedi: Denedim, birşey değişmedi. Genişletmek için tıkla... TheEfso dedi: Düzenleme: Kondansatör şişmiş Genişletmek için tıkla... Düzenleme: kondansatör değişti ama hâlâ aynı. Güncelleme: Ağ geldi fakat internet gelmedi, internet ve wi-fi ışığı yanıp sönüyor. Son düzenleme: 22 Şubat 2023
SunSet dedi: Reset deliğine iğne sokup reset atmayı çalıştın mı modeme? Genişletmek için tıkla... Denedim, birşey değişmedi. Kondansatör şişmiş TheEfso dedi: Denedim, birşey değişmedi. Genişletmek için tıkla... TheEfso dedi: Düzenleme: Kondansatör şişmiş Genişletmek için tıkla... Düzenleme: kondansatör değişti ama hâlâ aynı. Güncelleme: Ağ geldi fakat internet gelmedi, internet ve wi-fi ışığı yanıp sönüyor.