Çözüldü TD-W9970v3 modemi 2. modem nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

banyiyenlegali

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;
Evde şu anda kullanılmayan Türk Telekom bir modem var. Ben bu modemi 2. modem olarak kullanmak istiyorum. ne yapmalıyım ?

Modem modeli: TD-W9970v3

Şu an aktif olarak kullandığım modem: HG255s

Ayrıca 2. modem olarak kullanmal istediğim modemin altında TP-Link yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ana modemden ikinci modeme kablo çekin. İkinci modemin WAN portuna bağlayın ve Wi-Fi ayarlamalarını yapın (kolay menü kısmından modemi bridge yapın ve IP'sini 192.168. 1. 2 yapın DHCP kendi kapanıyor diye hatırlıyorum)

Ana modemde o modeme düz bir CAT kablo çekin ve kullanın Wi-Fi şifresini girip.

Ana modemden ikinci modeme kablo çekin. İkinci modemin WAN portuna bağlayın ve Wi-Fi ayarlamalarını yapın (kolay menü kısmından modemi bridge yapın ve IP'sini 192.168. 1. 2 yapın DHCP kendi kapanıyor diye hatırlıyorum)

Çözüm
Peki bu ayarları yaptığımda ana internette hız düşüşü olacak mı?

Hocam 2. modemim TD-W9970 V3 model ana modemin Ethernet yuvasından 2. modemin WAN yuvasına kablo çektim 2. modemin Wi-Fi ağına bağlandığımda internet yok, güvenli diyor.
Ana modem: Zyxel Ex3301-T0

Hocam 2. modemim TD-W9970 V3 model ana modemin Ethernet yuvasından 2. modemin WAN yuvasına kablo çektim 2. modemin Wi-Fi ağına bağlandığımda internet yok, güvenli diyor.
Ana modem: ZyXEL EX3301-T0

DHCP sunucu > lan ayarlarından modemin IP adresini 192.168.2.1 yapın ve Ağ > WAN ayarları > bütün arayüzleri devre dışı bırak yeni bir arayüz ekle ve şöyle ayarla
(Bu arada modemin IP'sini 2.1 yapmama rağmen WAN'a bağlandıktan sonra 192.168. 0.1 oldu IP adresi arayüze giremezsen bu IP'ye girmeyi dene)

Yardımlarınız için teşekkürler. Bir önceki yorumda attığınız rehberden yola çıkarak WAN portuna değil normal Ethernet yuvasına giriş yaptım. Şuan sistem sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.

Sorununuzun çözülmesine sevindim iyi akşamlar.

İfadeler: Bay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…